Πύργος: Τραγωδία με 76χρονη που κάηκε ζωντανή στην αυλή της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τραγωδία στον Πύργο, το πρωί της Τετάρτης. Μια 76χρονη κάηκε ζωντανή. Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο πριν απο τις εφτά, στην οδό Σαρανταπόρου στην γειτονιά της Δεξαμενής. Οι γείτονες άκουσαν ουρλιαχτά και άρχισαν να αναζητούν τι συμβαίνει στη γειτονιά τους.

Τα ρούχα της ηλικιωμένης είχαν λαμπαδιάσει και μαζί και το σώμα της. Η άτυχη γυναίκα βρήκε φριχτό θάνατο στην αυλή του σπιτιού της.

Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής, ενώ του περιστατικού επελήφθησαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου, η Αστυνομία παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Ηλείας Κώστα Στεφανόπουλου και το ΕΚΑΒ.

Η ηλικιωμένη γυναίκα Μ.Σ. φέρεται να αυτοπυρπολήθηκε στην αυλή της.

Τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία που έχει αναλάβει την προανάκριση, οδηγούν προς αυτό το συμπέρασμα. Το μπουκάλι με το οινόπνευμα και με την βενζίνη, ο αναπτήρας και το μαχαίρι που βρέθηκαν δίπλα της μαζί με τις μαρτυρίες πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα.

 

Πηγή: ilialive.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο