Ιουνίου 08, 2018

Οι νέες αλλαγές στο Viber -Ήρθαν Extensions, Favorits, Location

Από την έναρξη της λειτουργίας του, το Viber έχει συνεργαστεί με περισσότερους από 20 συνεργάτες παροχής περιεχομένου και υπηρεσιών παγκοσμίως και σε τοπικό επίπεδο, ενσωματώνοντας στην εφαρμογή διάφορες επεκτάσεις συνομιλιών (chat extensions), όπως GIPHY και Tenor για αρχεία GIF, YouTube για online βίντεο, Spotify για μουσική και άλλα για ειδήσεις, ψυχαγωγία, αθλητισμό και φαγητό. Τον περασμένο χρόνο, οι χρήστες της Viber χρησιμοποίησαν τις διάφορες επεκτάσεις συνομιλίας πάνω από 4,5 δισεκατομμύρια φορές, καθιστώντας την υπηρεσία αυτή μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες της εφαρμογής.

Viber Shouts
Το Viber Shouts είναι ένας νέος, διασκεδαστικός τρόπος με τον οποίο οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται σε μια συνομιλία μηνύματα με πολύχρωμα φόντα που θέλουν να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα. Ήδη προσφέρονται περισσότερες από 20 επιλογές σχεδίων για «συννεφάκια» μηνυμάτων, ενώ στο μέλλον η συλλογή θα εμπλουτιστεί κι άλλο.

Favorites

Τα Favorites (αγαπημένα) είναι μια νέα χρήσιμη επέκταση συνομιλίας για την αποθήκευση όλων των αγαπημένων και σημαντικών GIF, links και βίντεο του YouTube σε ένα μέρος. Οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν στα Αγαπημένα οποιοδήποτε GIF, link ή βίντεο YouTube έχουν λάβει μέσα στο Viber, ώστε στο μέλλον να έχουν εύκολη πρόσβαση σε αυτό το περιεχόμενο και να το μοιράζονται άμεσα στις επόμενες συνομιλίες τους, απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού.

Location

To Location (τοποθεσία) είναι ένα νέο χαρακτηριστικό με το οποίο οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν άμεσα, εντός μιας συνομιλίας, την τοποθεσία τους, αλλά και περισσότερες σχετικές πληροφορίες για κοντινά μέρη. Το νέο μήνυμα τοποθεσίας περιλαμβάνει το κουμπί «Άνοιγμα» της συγκεκριμένης τοποθεσίας, που επιτρέπει στους χρήστες να διαλέγουν το πρόγραμμα πλοήγησης που επιθυμούν. Λόγω προστασίας της ιδιωτικής ζωής των χρηστών, αυτή η υπηρεσία λειτουργεί μόνο εάν ο χρήστης έχει επιτρέψει στο Viber να έχει πρόσβαση στην τοποθεσία του. Η τοποθεσία του χρήστη ζητείται μόνο όταν αυτός πατήσει στο chat extension «Τοποθεσία» προκειμένου να τη μοιραστεί με τους φίλους τους.

aftodioikisi.gr

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia