Μαρτίου 02, 2018

Το πρώτο δίκτυο αξιοποίησης περισσευούμενων φαρμάκων GIVMED του Τριπολιτσιώτη Θανάση Βράτιμου στο viral ρεπορτάζ του BBC

Το πρώτο δίκτυο αξιοποίησης περισσευούμενων φαρμάκων GIVMED του Τριπολιτσιώτη Θανάση Βράτιμου στο viral ρεπορτάζ του BBC

Ελπίζουν σε έναν κόσμο χωρίς φαρμακευτική σπατάλη, όπου όλοι οι άνθρωποι θα έχουν πρόσβαση στη θεραπεία που χρειάζονται! 

Το πρώτο δίκτυο αξιοποίησης περισσευούμενων φαρμάκων GIVMED κέρδισε με τη δράση του το ενδιαφέρον της ομάδας BBC World Hacks η οποία μετέδωσε την ιστορία του. Μέσα από το ρεπορτάζ του BBC World Service η πλευρά του δωρητή, του κοινωνικού φαρμακείου αλλά και του επωφελούμενου έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Γνωρίζεις πως 2.300.000 άνθρωποι ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας και πολλοί από αυτούς δεν μπορούν να καλύψουν τις φαρμακευτικές τους ανάγκες;  Ότι 34.000.000 κουτιά φαρμάκων, τουλάχιστον, κάθε χρόνο λήγουν;

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ό,τι δεν χρειάζεσαι, κάποιος το έχει ανάγκη

To GIVMED, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, βοηθά κάθε άνθρωπο να δωρίσει τα φάρμακα που του περισσεύουν ακριβώς εκεί που υπάρχει ανάγκη. Συνεργαζόμενοι με κοινωνικά φαρμακεία, γηροκομεία και ΜΚΟ γνωρίζουν κάθε στιγμή τις ανάγκες που υπάρχουν για φάρμακα σε κάθε περιοχή.

Το GIVMED συνδέει τις ελλείψεις φαρμάκων από κοινωφελείς φορείς με τις δωρεές φαρμάκων από ιδιώτες, φαρμακοβιομηχανίες ή άλλους κοινωφελείς φορείς μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα για κινητό (Android: goo.gl/4QwTsd, iOS: goo.gl/2JNrr3) και υπολογιστή (https://www.givmed.org/signup/).

Κατέβασε την εφαρμογή του GIVMED και προγραμμάτισε τη δωρεά σου, όποια στιγμή θελήσεις, εύκολα και γρήγορα, μέσα σε 5 μόλις λεπτά. 

athensvoice.gr

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia