Αυτή είναι η νέα λειτουργία του Facebook για τις φωτογραφίες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πόσες φορές έχει τύχει σε μία παρέα οι φωτογραφίες που θα αποθανατίσουν το γεγονός να έχουν τραβηχτεί από ένα κινητό, με τον ιδιοκτήτη του κινητού να υπόσχεται να τις στείλει σε όλους, αλλά τελικά να μην το κάνει;

Αυτό το πρόβλημα θέλει να λύσει η νέα εφαρμογή του Facebook με την ονομασία Moments.

Τα Creative Labs του Facebook δημιούργησαν αυτή την εφαρμογή με στόχο να μπορούν οι χρήστες να διαμοιράζουν με ασφάλεια και μυστικότητα τις φωτογραφίες με τους φίλους τους. Με την εφαρμογή αυτή, η διαδικασία αποστολής και διαμοιρασμού φωτογραφιών γίνεται ευκολότερη και ταχύτερη.

Όπως αναφέρει το pcmag.com, οι χρήστες θα ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους από ένα event επιτρέποντας την πρόσβαση σε συγκεκριμένους φίλους τους.

Το σημαντικό στοιχείο ωστόσο της εφαρμογής είναι η αναγνώριση προσώπου ώστε να αναγνωρίζει το πρόσωπο στις φωτογραφίες. Η εφαρμογή είναι προς το παρόν διαθέσιμη στα καταστήματα εφαρμογών [App Store και Google Play] για iPhone και Android συσκευές των ΗΠΑ, αλλά σύντομα θα είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο