Ιανουαρίου 24, 2021

Κόσμος

Oι άνθρωποι της NASA επέλεξαν τις 20 αγαπημένες τους, οι οποίες δημοσιεύονται στο Gateway to Astronaut Photography of Earth. Στη συγκεκριμένη πλατφόρμα μπορεί κανείς να βρει χιλιάδες μαγευτικές εικόνες με μέρη και τοποθεσίες του πλανήτη γη, όπως φαίνονται από το διάστημα.
Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, το Τουρκικό κοινοβούλιο έλαβε μία σημαντική απόφαση που εν προκειμένω, άπτεται των εξελίξεων στη Λιβύη και της παρουσίας της Τουρκίας στη χώρα της Βόρειας Αφρικής.
Το 2020 ο κόσμος βρέθηκε αντιμέτωπος με μια πανδημία που δεν έχει προηγούμενο στον 21ο αιώνα, χωρίς ωστόσο να λείπουν οι διεθνείς κρίσεις και οι κοινωνικές αναταραχές. 
Παρηγορεί έναν ασθενή με κορωνοϊό που είχε ξεσπάσει σε κλάματα.
Συναγερμός σήμανε στο Βερολίνο, καθώς αυτοκίνητο έπεσε στην πύλη της Καγκελαρίας.
Μια παραλλαγή του ιού της γρίπης των χοίρων, H1N2v, που δεν είχε ακόμη εντοπιστεί στον Καναδά έχει επιβεβαιωθεί στην Αλμπέρτα.
Είναι πιθανό τα πραγματικά περιστατικά CoVid-19 που ανακοινώθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες μεταξύ Μαρτίου και μέσων Μαΐου 2020 να είναι δέκα φορές περισσότερα από τα επίσημα κρούσματα, σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά του CDC (Center for Disease Control and Prevention).
Η απόφαση του τούρκου προέδρου να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί μετά από σχεδόν έναν αιώνα λειτουργίας της ως Μουσείο έχει στρέψει τα βλέμματα όλων στην Κωνσταντινούπολη.
Μια νέα περίπτωση της νόσου του ιού Ebola επιβεβαιώθηκε χθές 10/04 στην πόλη Beni στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (ΛΔΚ).
Σελίδα 1 από 58

logofootermedia