Σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι σήμερα Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Αντικείμενο της σύσκεψης αποτέλεσαν οι υποδομές της έδρας και η πορεία του ΠΔΕ στην Π.
Συγχαρητήρια επιστολή προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την ανάθεση σε αυτή της διοργάνωσης του TBEX Europe 2023 απέστειλε ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου (ΤΟΠ).
Τον τίτλο του καλύτερου τουριστικού βίντεο στον κόσμο, μεταξύ άλλων 48, διεκδικεί το διαφημιστικό σποτ της Περιφέρειας Πελοποννήσου “Peloponnese – Greece beyond the obvious” σε παγκόσμια διαδικτυακή ψηφοφορία που ήδη εξελίσσεται και θα ολοκληρωθεί στις 20 Οκτωβρίου.
Το σημαντικό και διαχρονικό έργο της αποκάλυψης και ανάδειξης της Αρχαίας Μεσσήνης από τον καθηγητή Πέτρο Θέμελη επισήμανε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, χαιρετίζοντας στη γενική συνέλευση του “Διαζώματος”, η οποία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην Καλαμάτα.
Στις εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στους Γαργαλιάνους της Μεσσηνίας, σήμερα Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την γιορτή του πολιούχου τους Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, παρέστη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σημείωσε ρεκόρ όλων των εποχών ως προς τα ταξιδιωτικά έσοδα κατά το πρώτο φετινό εξάμηνο του φετινού χρόνου, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε η Τράπεζα της Ελλάδος.
“Η προτομή του Χαριλάου Τρικούπη αποτελεί την εκπλήρωση ενός μεγάλου χρέους, ως Πελοποννήσιοι και ως Κορίνθιοι, προς τον πολιτικό αυτό άνδρα, ο οποίος εμπνεύστηκε και υλοποίησε το έργο της διάνοιξης του Ισθμού της Κορίνθου, το οποίο θεωρείται εξόχως σημαντικό σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και υποδέχεται κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες”.
Σε εβδομαδιαία βάση ενημερώνει πλέον ο ΕΟΔΥ σχετικά με τα πανελλαδικά κρούσματα του κορονοϊού covid-19. Ως εκ τούτου, ανάλογα προσαρμόζεται και η αντίστοιχη ενημέρωση από την πλευρά της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Ξεκάθαρα μηνύματα για σωστή οδική συμπεριφορά και τη σημασία της οδηγικής ασφάλειας θα στείλει τo 20o Motor Festival Gold Edition, που θα διεξαχθεί το προσεχές τριήμερο, 7 έως και 9 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού αλλά και της E.P.T.A. (European Passenger Transportation Association).
Το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» και το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας (ΕΔΥΤΕ ΑΕ - GRNET), φορέας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, συνδιοργανώνουν την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022, στις 09:30π.μ. (ΕΕΤ)  την 1 η  Τριμερή Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Νέφους Ανοικτής Επιστήμης στην Ελλάδα (EOSC Τripartite event | Greece).
Σελίδα 1 από 1348

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia