Επιστολή διαμαρτυρίας για τις κατασχέσεις εις χείρας τρίτων

Υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, με ευρεία πλειοψηφία, το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας στο οποίο περιλαμβάνονται οι ρυθμίσεις για την απαγόρευση του καπνίσματος.

Ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας και περιφερειακός σύμβουλος κ Βαγγέλης Γιαννακούρας αποστέλλει ανοιχτή επιστολή στην Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φ.Γεννηματά.

Οι δράσεις και τα έργα για την προστασία της πλημμυρόπληκτης περιοχής της Κώμης του Δήμου Τρίπολης αποφασίστηκαν στο πλαίσιο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη στην Περιφέρεια, υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου την Τετάρτη 16 Οκτωβρίο, με 28 θέματα ημερήσιας διάταξης.

«Μόνο μέσα από την ολοκλήρωση τέτοιων οδικών αξόνων μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο στη Δυτική Ελλάδα»

Το Γραφείο Υποστήριξης Ερευνών του ΕΛΚΕ ΕΑΠ με την υποστήριξη του Εργαστηρίου Μάνατζμεντ και Δημοσίας Διοίκησης της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του ΕΑΠ και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου προκηρύσσουν τον 5ο Επιχειρηματικό Διαγωνισμό «Ανοικτοί Επιχειρηματικοί Ορίζοντες».

 

Για όλους και για όλα μίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  Αλέξης Τσίπρας, στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο ΙΟΝΙΑΝTV και στους δημοσιογράφους Γεωργία Καλαμαρά και Νίκο Γιαπρακά.

Με γρήγορες διαδικασίες υλοποιήθηκε χθές Δευτέρα η αποκατάσταση του κατεστραμμένου πεζοδρομίου μπροστά από το Διοικητήριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π.), κατά τη συνεδρίαση που πραγματοποίησε στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2019 στους Αγ. Θεοδώρους Κορινθίας, συζήτησε και για τις επιπτώσεις της χρεοκοπίαςτηςThomasCook την 23η Σεπτεμβρίου 2019, στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες στους κλάδους του τουρισμού και του εμπορίου στη χώρα μας.

Σελίδα 1 από 710

logofootermedia