1ο Διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου του δήμου Πύλου-Νέστορος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Πρώτο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου του Δήμου Πύλου-Νέστορος ολοκληρώθηκε με επιτυχία εχθές, στο Στάδιο της Πύλου, με τη συμμετοχή 11 σημαντικών Ακαδημιών ποδοσφαίρου. Μεγάλος νικητής του Τουρνουά ήταν η ομάδα του Ατρόμητου αφού επικράτησε της ΑΕΚ με 3-0.

Το τριήμερο τουρνουά ξεκίνησε τη Μ. Δευτέρα και ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Μ. Τετάρτης με την τελετή απονομής των κυπέλλων, στο στάδιο της Πύλου. Σπουδαίες ακαδημίες όπως αυτή του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του Ατρόμητου και της Α.Ι.Κ. Στοκχόλμης αγωνίστηκαν με τις ομάδες Α.Ο. Μεθώνης, Α.Ο. Χώρας, Τέλου Αγρα, Αίαντα, Δόξα Πηγαδακίων Ζακύνθου, Πατίστα καθώς και του Πρωταθλητή Μεσσηνίας Τσικλητήρα. Οι ποδοσφαιρικές ομάδες Κ-13 που συμμετείχαν έμειναν κατευχαριστημένοι από τη φιλοξενία του Δήμου και παρουσίασαν τον καλύτερό τους εαυτό στους αγώνες.

Στην τελετή λήξης που ακολούθησε του τελικού, ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτριος Καφαντάρης τίμησε το Δημοσιογράφο Αντώνη Αντωνόπουλο και τους Μεσσήνιους Ποδοσφαιριστές Νίκο και Σωτήρη Λυμπερόπουλο, για την επιτυχή πορεία τους και την προσφορά τους στον αθλητισμό, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η απονομή του κυπέλλου στον Τσικλητήρα Πύλου για τον τίτλο του Πρωταθλητή Μεσσηνίας, προκαλώντας τη συγκίνηση στους φιλάθλους. Έπειτα ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας, Λεωνίδας Οικονομίδης, ο Πρόεδρος Δ.Σ. Πύλου, Θεόδωρος Χαραμαράς, ο Αντιδήμαρχος Πύλου-Νέστορος Γιάννης Ρούσσος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Μπαχούμας απένειμαν αναμνηστικές πλακέτες και μετάλλια στις συμμετέχοντες ομάδες και στους διαιτητές, καθώς και τα μετάλλια και τα κύπελλα στις νικήτριες ομάδες, του Ατρόμητου, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Η εκδήλωση έκλεισε με το Δήμαρχο να κηρύσσει τη λήξη του 1ου Τουρνουά και την

έναρξη των προετοιμασιών του 2ου για την ερχόμενη χρονιά, υπό τις μελωδίες των djκαι τους πανηγυρισμούς των φιλάθλων.

Δηλώσεις Τουρνουά:

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ

«Νικητές σήμερα ήταν όχι μόνο τα παιδιά του Ατρόμητου αλλά όλων των ομάδων Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος επενδύει κάθε χρόνο και περισσότερο στον Αθλητισμό, προσπαθώντας να διοργανώνει όλο και καλύτερα τουρνουά, τα οποία να προσελκύσουν και ομάδες από το εξωτερικό, όπως η ομάδα της ΑΙΚ Στοκχόλμης. Εύχομαι να είμαστε καλά και να υπάρξουν και άλλα στο μέλλον με περισσότερες ομάδες και κατηγορίες. Ευχαριστούμε όλους τους νεαρούς αθλητές που συμμετείχαν αλλά και όλους τους επιχειρηματίες, εθελοντές και χορηγούς που υποστήριξαν αυτό το Τουρνουά. Κύριος στόχος μας είναι, μέσα στο πλαίσιο του αθλητισμού να υποστηριχθεί και η τοπική οικονομία και θεωρώ ότι φέτος το καταφέραμε.»

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη θετική έκβαση του Τουρνουά. Η επιτυχία του βέβαια οφείλεται στη σύμπραξη πολλών παραγόντων. Πρώτα απ’ όλα του Δήμου Πύλου-Νέστορος που φιλοξένησε το Τουρνουά με τον καλύτερο τρόπο και των συνδιοργανωτών, του Τσικλητήρα Πύλου, της Α.Ο. Μεθώνης, της Α.Ο Χώρας και της CostaNavarino. Επίσης πολύτιμη ήταν η βοήθεια των Θανάση Δούνια, Τόνι Χοτζάϊ, Σωτήρη Τσάτσο, Νίκο Ντούκα και Γιώργο Μαλαπέρδα, οι οποίοι, βοήθησαν στο στήσιμο των αγώνων και στην ενημέρωση των φιλάθλων. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας, ΑΦΟΙ Παναγιωτόπουλοι και την εταιρεία εμφιάλωσης νερού Ανδανία. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ για το Τουρνουά αυτό να καθιερωθεί ως θεσμός με περισσότερες ομάδες.»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

«Ευχαριστώ πολύ όλους σας και το Δήμο Πύλου-Νέστορος που με τίμησαν και τους συγχαίρω για την ωραία αυτή διοργάνωση. Τέλος, θα ήθελα να προσθέσω ότι οι ενήλικες είναι αυτοί που έχουν την ευθύνη να δώσουν στα παιδιά το κίνητρο να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να έχουν μια σωστή και επιτυχή πορεία στη ζωή τους.»

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

«Θα ήθελα να συγχαρώ το Δήμαρχο και το Δήμο για αυτό το Τουρνουά. Επ’ ευκαιρίας θα ήθελα να πω ότι η ομάδα του Τσικλητήρα ξάφνιασε ευχάριστα τη Μεσσηνία, παίρνοντας το πρωτάθλημα με άνεση. Συγχαίρω τη διοίκηση και τους προπονητές και εύχομαι τον ερχόμενο μήνα να ανέβει στην Α’ Εθνική!»

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Δήμο Πύλου-Νέστορος και στους συνδιοργανωτές για το Τουρνουά, αλλά επίσης και στους νεαρούς αθλητές που αγωνίστηκαν. Εύχομαι και του χρόνου να είμαστε εδώ με περισσότερες ομάδες».

{gallery}toyrnoya_pylos{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βαρύ πένθος στο Άστρος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο Παναγιώτης Κολοβός

Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας...

Δώρο Πάσχα: Έως και τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή

Έως την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου 2024, θα πρέπει...

Συνελήφθησαν 43 άτομα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σε ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Δήμου Τρίπολης

Την Κυριακή 21/04/2024 λόγω επειγουσών εργασιών συντήρησης του δικτύου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο