Το Game Square the Toyrnament στην Πύλο

Με πολλά χαμόγελα και χαρούμενη διάθεση γέμισε εχθές η Πλατεία Τριών Ναυάρχων στην Πύλο, όπου πραγματοποιήθηκε για πρώτη χρονιά το Τουρνουά «Game Square» με διοργανωτή το νεοσύστατο Πολιτιστικό Σύλλογο Πύλου.

Με την κεντρική πλατεία να μεταμορφώνεται σε αθλητικό κέντρο, υπό τις μελωδίες των dj και φόντο ένα από τα πιο γραφικά λιμάνια της Ελλάδος, περισσότερα από 60 άτομα όλων των ηλικιών δήλωσαν συμμετοχή στο αγώνισμα τριών φάσεων, διεκδικώντας το κύπελλο και την πρώτη θέση. Η πόλη της Πύλου όλη την ημέρα ήταν γεμάτη από κόσμο που κατέφθασε για να απολαύσει το πρόγραμμα της διοργάνωσης.

Στο τουρνουά, το οποίο περιελάμβανε τα αγωνίσματα του ποδοσφαίρου, της καλαθοσφαίρισης και της πετοσφάιρισης, συμμετείχαν 16 ομάδες των 4 ατόμων, χωρισμένες με βάση την ηλικία. Οι συμμετέχοντες έπρεπε να διαγωνιστούν συνεχόμενα και στα τρία αγωνίσματα, για να περάσουν στο επόμενο επίπεδο. Η τρίτη και τελευταία φάση, ανέδειξε τους νικητές.

«Σκεφτόμασταν εδώ και καιρό να αναβιώσουμε τα αγωνίσματα της πλατείας, όπως αυτά γίνονταν αρκετά χρόνια πριν. Οι στόχοι μας είναι τόσο να δώσουμε ένα δυνατό κίνητρο στη νεολαία να έρθει πιο κοντά με τον αθλητισμό όσο και να γεμίσουμε τον ελεύθερό μας χρόνο, δίνοντας μια ένεση ζωντάνιας στην καθημερινή ρουτίνα. Νομίζω ότι όλοι μαζί τα καταφέραμε» δήλωσε ο Στάθης Κούβελας, μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλου.

mavra kymata

Κλείνοντας τη χθεσινή διοργάνωση με τον πιο λαμπρό τρόπο, τα μέλη του Συγκροτήματος «Μαύρα Κύματα», του Ωδείου Πύλοαυ έπαιξαν ροκ μουσική, ενώ ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύλου ανανέωσε το ραντεβού του για την επόμενη χρονιά και κάλεσε όλο τον κόσμο να δηλώσει συμμετοχή.

Η εκδήλωση τέλεσε υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλου-Νέστορος με την υποστήριξη και χορηγία των τοπικών επιχειρήσεων της Πύλου.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο