Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πύλο λόγω των έργων της παραλιακής ζώνης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 27β/2016 απόφαση του Διευθυντή Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας και λόγω της συνέχισης των εργασιών για την κατασκευή του έργου «Βελτίωση υφιστάμενων υποδομών και εγκαταστάσεων της παραλιακής ζώνης Πύλου», πρόκειται να πραγματοποιηθεί προσωρινή ρύθμιση της κυκλοφορίας στην έδρα του Δήμου Πύλου-Νέστορος, την Πύλο.

Εκτενέστερα, σύμφωνα με την σχετική απόφαση ανακοινώνεται:
• Η διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων στη βόρεια πλευρά της Πλατείας Τριών Ναυάρχων προς τη νότια.
• Η αμφίδρομη κυκλοφορία στην Ανατολική πλευρά της Πλατείας Τριών Ναυάρχων έως τη συμβολή της οδού Νηλέως στη ΝΔ πλευρά αυτής.
• Η μονοδρόμηση τμήματος της οδού Ρενέ Πυώ από τη συμβολή της με την οδό Μαυρομιχάλη έως τη συμβολή της με την οδό Μεθώνης.
• Η αλλαγή κατευθύνσεων κυκλοφορίας στην οδό Νηλέως, μονοδρόμηση του τμήματος αυτής από την οδό Τσικλητήρα έως την οδό Ρενέ Πυώ και μονοδρόμηση του τμήματος της οδού Μαυρομιχάλη από την οδό Τσικλητήρα την οδό Ρενέ Πυώ.
• Η μονοδρόμηση της οδού Φιλελλήνων από τη συμβολή της με την οδό Ρενέ Πυώ έως την Πλατεία Τριών Ναυάρχων.
Τέλος, η απόφαση αυτή θα ισχύει από την 21-03-2016 έως την 30-05-2016, ενώ η εκτέλεση της παρούσας ανατίθεται στους Αστυνομικούς και οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο