Ο Γ.Γ του Υπουργείου Υποδομών Γ. Δέδες θα επισκεφθεί αύριο τον Δήμο Πύλου – Νέστορος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλιμάκιο μηχανικών του Υπουργείου Υποδομών με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα Γιώργο Δέδε θα επισκεφθεί αύριο Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, τον Δήμο Πύλου – Νέστορος, ο οποίος μετά την πρόσφατη κακοκαιρία έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Στις 10:30 το πρωί της Παρασκευής 9 Νοεμβρίου 2018, το κλιμάκιο θα επισκεφθεί τον δρόμο Σουληνάρι – Κορυφάσιο και στη συνέχεια θα κάνει αυτοψία στα λιμάνια Μεθώνης και Πύλου κ.λ.π., προκειμένου να καταγραφούν οι  ζημιές που έχουν προκληθεί από την κακοκαιρία στις λιμενικές υποδομές.

Στις 2 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο, θα πραγματοποιηθεί τεχνική σύσκεψη  με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου.

Στόχος όπως τόνισε σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης είναι να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκληθεί στις υποδομές του Δήμου.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο