Μελιγαλάς | Απάντηση του αντιδημάρχου Οιχαλίας κ. Ντονά για το στέγαστρο στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Μελιγαλά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ηλίας Ντονάς: Είμαστε ήδη μέσα στην αντιπυρική περίοδο, πρέπει να ηρεμήσουμε και να σταματήσουν οι όποιες ανακοινώσεις γιατί έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο καλοκαίρι.

Με μεγάλη μου λύπη, είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω στην εν λόγω ανακοίνωση της Τετάρτης 14/06/2021 για το στέγαστρο στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Μελιγαλά.

Έφτασε στα χέρια μου το από 14/06/2021 έγγραφο με δηλώσεις-αναφορές της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Μεσσηνίας, από μέσα ενημέρωσης (εφημερίδα) όπου στην δεύτερη σελίδα γράφεται μεταξύ άλλων από την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Μεσσηνίας:

1)”Αμφισβητείτε ότι μετά και τη ψήφιση στην οικονομική επιτροπή του Δήμου Οιχαλίας (09/06/2021) βαίνει προς ολοκλήρωση το έργο αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή;” (Ψευδές)

2)”Αμφισβητείτε ότι η κα Δήμαρχος Οιχαλίας και οι δυο Αντιδήμαρχοι που αναφέρονται στο άνω έγγραφο, ασχολήθηκαν με το εν λόγω ζήτημα;” (To μόνο αληθές).

3)”Aμφισβητείτε ότι το Προεδρείο της Ένωσης μας ασχολήθηκε με το παραπάνω ζήτημα και έκανε συγκεκριμένες ενέργειες;” (Ψευδές)

Εκ των τριών ανωτέρω «αμφισβητήσεων», η μόνη αληθής είναι η δεύτερη.

Μέχρι την 14/06 δεν γνώριζα την ύπαρξη της εν λόγω Ένωσης και ποιοί την απαρτίζουν. Επαναλαμβάνω ότι οι μόνοι που είχαν ασχοληθεί για να κατασκευαστεί το εν λόγω στέγαστρο είναι ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μεσσηνίας, Πύραρχος κύριος Γεωργανάς, ο Διοικητής Π.Υ. Καλαμάτας, Αντιπύραρχος κύριος Κατσαφάδος, ο οποίος έχει επισκεφθεί το Δήμο Οιχαλίας και εμένα προσωπικά περισσότερες από 10 φορές μέσα στο έτος για το συγκεκριμένο θέμα, ο Προϊστάμενος του Π.Κ. Μελιγαλά, Πυραγός κύριος Μπουντακόπουλος, καθώς και ο Βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας κύριος Μαντάς Περικλής.

Θα ήθελα να δώσω δυο συμβουλές στην εν λόγω Ένωση ότι τα Σώματα Ασφαλείας της χώρας μας χαρακτηρίζονται από τον στοιχειώδη Σεβασμό, που επιδεικνύουν οι κατώτεροι προς τους ανωτέρους τους, καθώς και προς τους θεσμούς. Στη περίπτωση που αυτά αποτελούν ψιλά γράμματα, πρέπει να ασχοληθεί, περαιτέρω, η ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος.

Και εγώ πιστεύω ότι το προαναφερθέν έγγραφο είναι απαξιωτικό για τους: Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μεσσηνίας, Πύραρχο κύριο Γεωργανά, Διοικητή Π.Υ. Καλαμάτας, Αντιπύραρχο κύριο Κατσαφάδο και τον Προϊστάμενο του Π.Κ. Μελιγαλά, Πυραγό κύριο Μπουντακόπουλο και είμαι σίγουρος ότι αν είχαν εξευρεθεί οι ανάλογες πιστώσεις και είχε ανατεθεί το στέγαστρο, οι ίδιοι θα είχαν ανακοινώσει τις ευχαριστίες τους στο Δήμο.

Ενημερώνουμε και την Ένωση ότι σκέπαστρο δε έχει ούτε ο Δήμος για τις δικές του ανάγκες. Επειδή είμαστε ήδη μέσα στην αντιπυρική περίοδο, πρέπει να ηρεμήσουμε και να σταματήσουν οι όποιες ανακοινώσεις γιατί έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο καλοκαίρι. Επίσης, θα ήθελα να ενημερώσω πως, όποια πικρία και αν προκάλεσα θα ήθελα να την βγάλουν στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2023.

Με φιλικούς χαιρετισμούς.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

& ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΝΤΟΝΑΣ ΗΛΙΑΣ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο