O Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών ζητά ξανά την επαναλειτουργία υποκαταστήματος Τράπεζας στα Φιλιατρά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιστολή απέστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών και ζητά απαντήσεις σχετικά με την επαναλειτουργία τού υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην περιοχή των Φιλιατρών.

ΠΡΟΣ: κ. Χρηστό Μεγάλου Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Πειραιώς

ΚΟΙΝ.: Ως Πίνακας Αποδεκτών

ΘΕΜΑ: Επαναλειτουργία υποκαταστήματος Τράπεζας Πειραιώς στα Φιλιατρά

Αξιότιμοι/ες κύριοι/ες,

Στη συνέχεια επιστολής μας με θέμα «Αναστολή λειτουργίας υποκαταστήματος Τράπεζας Πειραιώς στα Φιλιατρά» στις 31 Μαΐου του 2020, που σας προωθήθηκε μέσω της Υπεύθυνης Καταστήματος κ. Δήμητρα Βασιλόπουλου με Αρ. Πρωτ. 38 Ημερ. Παραλαβής 02/06/2020, κάνουμε ξανά σήμερα, 26 Ιουνίου 2020, μια προσπάθεια επικοινωνίας μαζί σας γιατί κανένα από τα ερωτήματα που θέτουμε στην πρώτη επιστολή μας δεν έχει απαντηθεί.

Κανείς υπεύθυνος δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας για να δώσει απαντήσεις σχετικά με την επαναλειτουργία τού υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην περιοχή των Φιλιατρών. Το πρόβλημα με τη μη λειτουργία τού καταστήματος είναι φανερό και στις γειτονικές πόλεις που καθημερινά έξω από την πόρτα των καταστημάτων συνωστίζονται πελάτες τής Τράπεζας, υπό υψηλές θερμοκρασίες και ήλιο, περιμένοντας να εξυπηρετηθούν.

Απαντήσεις δεν πήραμε ούτε για την επαναλειτουργία τού καταστήματος αλλά ούτε και για την αντικατάσταση του μηχανήματος ATM στην πόλη των Φιλιατρών. Ένα ΑΤΜ που λόγω της μη λειτουργίας του υποκαταστήματος, εξυπηρετεί καθημερινά εκατοντάδες πελάτες, κατοίκους κι επισκέπτες τής τράπεζας.

Ένα μηχάνημα με σοβαρά προβλήματα λειτουργίας για το οποίο, σε προηγούμενες επαφές μας, έχετε δεσμευτεί για την αντικατάστασή του. Παρακαλώ πολύ όπως πάρετε θέση και μας ενημερώσετε σχετικά με την επαναλειτουργία τού καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στα Φιλιατρά.

Οι πολίτες των Φιλιατρών αξίζουν μια απάντηση κι όχι την αδιαφορία σας, γιατί όταν χρειάστηκε ήταν εκεί να στηρίξουν την Τράπεζα Πειραιώς, πράγμα που ακόμα κάνουν.

 Το Δ. Σ. ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΡΑΛΛΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Πίνακας Αποδεκτών: 1. κ. Ανδρέα Σταυρόπουλο Περιφερειακό Δ/ντη Πελοποννήσου Τράπεζας Πειραιώς, 2. κ. Στέλιο Ηλιάδη Γενικό Δ/ντη Δικτύου Τράπεζας Πειραιώς, 3. Βουλευτές Νομού Μεσσηνίας, κ. Αντώνη Σαμαρά κ. Περικλή Μαντά κ. Ιωάννη Λαμπρόπουλο κ. Μίλτο Χρυσομάλλη κ. Αλέξη Χαρίτση 4. κ. Παναγιώτη Νίκα Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, 5. κ. Ευστάθιο Αναστασόπουλο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μεσσηνίας, 6. κ. Γεώργιο Λεβεντάκη Δήμαρχο Τριφυλίας, 7. Τοπικό Συμβούλιο Δ.Ε. ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ 8. Γενική Γραμματεία Καταναλωτή 9. Μ.Μ.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνέντευξη τύπου για το θέμα του νερού παραχώρησε ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης

 Ο Δήμαρχος ανέπτυξε δύο κύριους άξονες, τις υπερκαταναλώσεις και τους μεγαλοοφειλέτες.           Το φαινόμενο των υπερκαταναλώσεων παρατηρείται κυρίως σε κάποια χωριά και λιγότερο στην πόλη της Κορίνθου, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Δήμαρχος « Είναι αδιανόητο ο Δήμος να μην ποτίζει δημοτικούς κήπους και γκαζόν για να εξοικονομούμε νερό από την ύδρευση και να βλέπουμε ασύστολη

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 στην Ανάπτυξη της Πελοποννήσου»

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος Πελοπόννησος 2021-2027 σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 στην Ανάπτυξη της Πελοποννήσου» και στόχο την ενημέρωση φορέων και πολιτών για την υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020, την συμβολή του στην ανάπτυξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αλλά και τις προοπτικές

Προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας σε δάση του Δήμου Γορτυνίας λόγω Υψηλού Κινδύνου Πυρκαγιάς 

Ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς στο Δήμο Γορτυνίας είναι υψηλός (κατηγορία κινδύνου 3) για αύριο Σάββατο 22 Ιουνίου, σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδόθηκε από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.Σε ισχύ είναι η απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αρκαδίας κ. Κώστα Μανδρώνη, για την προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας σε δάση και περιοχές Natura, σύμφωνα με την

Ανακοίνωση σχετικά με την Λαϊκή Αγορά Κορίνθου

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [192.82 KB] The post Ανακοίνωση σχετικά με την Λαϊκή Αγορά Κορίνθου appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο