Πρόγραμμα – ελπίδα για τα αδέσποτα του Δήμου Πύλου – Νέστορος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εγκρίθηκε η αίτηση χρηματοδότησης που είχε υποβάλλει ο Δήμος Πύλου – Νέστορος στο Πρόγραμμα “Φιλόδημος”, ύψους 34.500 ευρώ, που αφορά αποκλειστικά προμήθεια εξοπλισμού και στειρώσεις αδέσποτων ζώων.

Συγκεκριμενα, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας υπέγραψε την απόφαση ένταξης στο Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», με φορέα υλοποίησης το Δήμο. Από το ποσό των 34.500, τα 27.000 προέρχονται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του υπουργείου Εσωτερικών και τα 7.500 από δημοτικούς πόρους.

Το σχετικό πρόγραμμα ήδη “τρέχει” από το Δήμο και ο δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας συνιστά προσοχή από τους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς, ώστε να μην εγκαταλείπουν τα κατοικίδιά τους και να μην τα αφήνουν απροστάτευτα στους δρόμους.

Στόχος είναι φύγουν τα αδέσποτα από τους δρόμους, να στειρωθούν, να τρέφονται και να ζουν καλύτερα, αλλά και να μάθουν οι πολίτες να συμβιώνουν καλύτερα με αυτά. Απώτερος στόχος, να μάθουν τους σωστούς κανόνες συμπεριφοράς όλοι όσοι έχουν ζώα στο σπίτι τους, αλλά και όλοι οι πολίτες γενικότερα.

“Διεκδικούμε και αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο. Ξεκάθαρος στόχος και προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής αποτελούν οι καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για τα ζώα συντροφιάς” σημειώνει ο δήμαρχος σχετικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΤΟ Ο.Τ 91

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΤΟ Ο.Τ 91 appeared first on .

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου φιλοδοξεί να βρεθεί στο επίκεντρο της πολιτικής του Υπουργείου Τουρισμού για τη δημιουργία DMMO

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου φιλοδοξεί να βρεθεί στο επίκεντρο της πολιτικής του Υπουργείου Τουρισμού για τη δημιουργία DMMO με στόχο τη διάρκεια και τη συνέχεια των πολιτικών, την ευθυγράμμιση των εταίρων του οικοσυστήματος τουρισμού, και την στενή συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Το παραπάνω  έγινε σαφές, από τον Περιφερειάρχη, Δημήτρη Πτωχό, στην 1η συνεδρίαση του Περιφερειακού

Oλοκληρώθηκε και η δεύτερη ημέρα του 2ου Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Κορίνθου «Κόρινθος, μητρόπολη και αποικίες»

Με εντυπωσιακή συμμετοχή κοινού ολοκληρώθηκε και η δεύτερη ημέρα του 2ου Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Κορίνθου «Κόρινθος, μητρόπολη και αποικίες», που διοργανώνει ο Δήμος Κορινθίων στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου «Θωμάς Θωμαΐδης». Οι παραστάσεις ξεκίνησαν με την «Αντιγόνη» του Σοφοκλή από το 4ο ΓΕΛ Κορίνθου και συνεχίστηκαν με τις «Βάκχες» του Ευριπίδη από την Ομάδα

Έναρξη εγγραφών στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς 2024 – 2025

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ εγγραφές και επανεγγραφές στους παιδικούς σταθμούς Σας κάνουμε γνωστό ότι ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την εγγραφή των παιδιών στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας . Οι αιτήσεις υποβάλλονται στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς από 10 Μαΐου έως 31 Μαΐου 2024 και σε όλη την διάρκεια του έτους. Κατά το χρόνο έναρξης και διεξαγωγής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο