Νέα παιδική χαρά στην πλατεία Μώλου της Κορώνης του Δήμου Πύλου – Νέστορος

Την 7η Ιουνίου 2022 παραδόθηκε προς χρήση η νέα παιδική χαρά στην πλατεία Μώλου της Κορώνης του Δήμου Πύλου – Νέστορος, μετά από την ολοκλήρωση των εργασιών ανακατασκευής και εκσυγχρονισμού των υποδομών της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την 7η Ιουνίου 2022 παραδόθηκε προς χρήση η νέα παιδική χαρά στην πλατεία Μώλου της Κορώνης του Δήμου Πύλου – Νέστορος, μετά από την ολοκλήρωση των εργασιών ανακατασκευής και εκσυγχρονισμού των υποδομών της.

Με στόχο να μετατραπούν οι παιδικές χαρές του Δήμου σε έναν όμορφο, ασφαλή και λειτουργικό προορισμό για τα παιδιά αλλά και όλη την οικογένεια, ο Δήμος Πύλου – Νέστορος παραδίδει σταδιακά νέες και ανακατασκευασμένες εκ βάθρων παιδικές χαρές με τα πιο σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας, κατάλληλες και απολύτως προσβάσιμες σε παιδιά με κινητικές δυσκολίες.

Το σχέδιο ανάπλασης που υλοποιείται από τον Δήμο Πύλου – Νέστορος περιλαμβάνει νέες παιδικές χαρές σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες με συνολικό προϋπολογισμό 360.000€, που προέρχονται από Ιδίους Πόρους κι ύστερα από ορθολογικό σχεδιασμό και διαχείριση των τριών ετών θητείας της Δημοτικής Αρχής.

Ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας, σε δήλωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η νέα παιδική χαρά της Κορώνης παραδόθηκε προς χρήση, στην πλατεία Μώλου με τα πιο σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας, κατάλληλη και απολύτως προσβάσιμη σε παιδιά με κινητικές δυσκολίες.

Γίνεται πραγματικότητα ένα ακόμα αίτημα της Κοινωνίας της Κορώνης.

Πρόκειται για ένα έργο που θα συμβάλει στην αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση των υποδομών του Δήμου μας. Αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι βελτιώνουμε την ποιότητα ζωή των Δημοτών μας, διασφαλίζουμε την βιωσιμότητα της περιοχής, κάνοντας πραγματικότητα τις δεσμεύσεις και το όραμά μας

Με οδηγό τις ανάγκες της κοινωνίας και των Δημοτών μας, σχεδιάζουμε κάθε έργο με ρεαλισμό.

Εκφράζω τις ευχαριστίες μου στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και στους ειδικούς συνεργάτες μου για τις ενέργειές τους ώστε να υλοποιηθεί το συγκεκριμένο έργο.

Συνεχίζουμε το έργο μας με υπευθυνότητα, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα.»

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ολοκληρώνονται οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του οδοστρώματος στην Επαρχιακή Οδό Λυγουριού Δήμαινα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στην τελική τους φάση βρίσκονται οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του οδοστρώματος στην Επαρχιακή Οδό Νο 13, στο τμήμα Λυγουριό – Δήμαινα, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με στόχο τη βελτίωση της κυκλοφορίας και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας. Οι βασικές εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος ολοκληρώνονται, ενώ απομένει η εφαρμογή της οριζόντιας και της κατακόρυφης σήμανσης

Πως αμείβεται η εορτή της 28ης Οκτωβρίου

Η ΓΣΕΕ ενημερώνει ότι οι εργαζόμενοι που θα απασχοληθούν την 28η Οκτωβρίου, υποχρεωτική αργία, δικαιούνται προσαύξηση 75%, ενώ η αμοιβή όσων δεν εργαστούν εξαρτάται από το σύστημα και τον τρόπο πληρωμής τους.

Η 21η Γιορτή Κάστανου 2026 έρχεται στην Άρνα – Ένα τριήμερο γεμάτο γεύσεις, παράδοση και διασκέδαση – Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Η 21η Γιορτή Κάστανου θα πραγματοποιηθεί στην Άρνα του Δήμου Σπάρτης από τις 30 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου 2026, με υπαίθρια αγορά, μουσικές εκδηλώσεις, χορούς και παραδοσιακό γλέντι.

Το Παράλιο Άστρος υποδέχεται το 16ο Catamarans Cup – Συνάντηση ιστιοπλοΐας και φιλοξενίας στη Βόρεια Κυνουρία

Το Γραφείο Δημάρχου Άστρους Κυνουρίας παραθέτει τα στοιχεία επικοινωνίας του, μεταξύ των οποίων τηλέφωνα, ηλεκτρονική διεύθυνση και τον ιστότοπο του Δήμου.