Αντίθετος στην επαναλειτουργία του πεδίου βολής στη Σχίζα ο Δ. Καφαντάρης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την αντίθεση του όσον αφορά στην επαναλειτουργία του πεδίου βολής της Σχίζας, εξέφρασε σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Πύλου- Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης.

Ακουλουθεί η δήλωση του κ. Καφαντάρη.

«Στο παρελθόν έχουν γίνει αγώνες μαζί με τους κατοίκους, για την διακοπή της  λειτουργίας του πεδίου βολής, καθώς η περιοχή μας έχει επιλέξει το δρόμο της αειφόρου ανάπτυξης. Είμαστε αντίθετοι στο επανασχεδιασμό  της λειτουργίας του πεδίου βολής της Σχίζας, καθώς θα επιφέρει μεγάλη επιβάρυνση στην περιοχή μας, η οποία βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης.

Επίσης εκφράζουμε την ανησυχία μας, ως προς την  λειτουργία του Διεθνούς Κέντρου Αεροπορικής Εκπαίδευσης  στην Καλαμάτα, καθώς λόγω της αύξησης των ωρών πτήσεων,  ενδεχομένως να προκληθούν αρνητικές  επιπτώσεις  στην εμπορική χρήση του πολιτικού αεροδρομίου,  για το οποίο όλη η Μεσσηνία επιδιώκει την αναβάθμιση και αξιοποίηση του.»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο