Ένα ακόμα υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο για τον Δήμο Πύλου-Νέστορος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένα ακόμα υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο τύπου πρέσσας, χωρητικότητας 16m3, παρέλαβε την Δευτέρα 13 Μαΐου η Δημοτική Αρχή του Δήμου Πύλου-Νέστορος, στο πλαίσιο ενίσχυσης του στόλου της Υπηρεσίας Καθαριότητας με μια σειρά νέων αποδοτικών ενεργειακά οχημάτων χαμηλών ρύπων τα οποία θα καλύψουν τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας σε σχετική δήλωσή του ανέφερε:

“Με το νέο απορριμματοφόρο σύγχρονης γενιάς, ο Δήμος συνεχίζει την αναβάθμιση των υπηρεσιών αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων.

Την Δευτέρα 13 Μαΐου τίθεται σε κυκλοφορία ένα ακόμα απορριμματοφόρο τύπου πρέσσας, χωρητικότητας 16m3, ως αποτέλεσμα του σχεδιασμού μας για τον εκσυγχρονισμό όλων των Υπηρεσιών του Δήμου μας.

Υστέρα από την παραλαβή ενός ανατρεπόμενου φορτηγού βαρέως τύπου, ενός καδοπλυντηρίου, δύο απορριμματοφόρων τύπου πρέσσας 12m3 και 16m3 αντίστοιχα, δύο μηχανήματων έργου και ενός τρακτέρ – πολυμηχανήματος ο τομέας Καθαριότητας του Δήμου μας ενισχύεται και εκσυγχρονίζεται.

Εργαζόμαστε με μεθοδικότητα, τηρώντας τις δεσμεύσεις μας προς τους δημότες για καλύτερες παρεχόμενες υπηρεσίες, ενώ παράλληλα μεριμνούμε για την ασφάλεια των εργαζομένων, τη σωστή διαχείριση των πόρων του Δήμου και την εξεύρεση νέων με σκοπό τη συνεχή εξέλιξη των Υπηρεσιών μας”.

The post Ένα ακόμα υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο για τον Δήμο Πύλου-Νέστορος appeared first on Pylos.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

LIVE | ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ OPEN 23/06/2024

ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ OPEN 23/06/2024  https://www.youtube.com/live/pkn-lFx8L9g

Πήρε 10 με τόνο!!! το 10ο Τουρνουά Πολεμικών Τεχνών του Α.Π.Σ. «Αετοί Γορτυνίας» με 220 αθλητές από όλη την Ελλάδα!!!

220 αθλητές σωματείων από όλη την Ελλάδα καταχειροκροτήθηκαν από εκατοντάδες θεατές στο 10ο Τουρνουά Πολεμικών Τεχνών που διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΕΤΟΙ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ» υπό την αιγίδα και την χρηματοδότηση του Δήμου Γορτυνίας, στο ανακαινισμένο Θέατρο Δημητσάνας «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ», το Σάββατο 22 Ιουνίου.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας

23ος αγώνας δρόμου “Στα χνάρια του Απόστολου Παύλου” Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Σας περιμένουμε στο Αρχαίο λιμάνι Κεχρεών να τρέξετε ή να περπατήσετε την διαδρομή που έκανε ο Απόστολος Παύλος μέχρι την Αρχαία Κόρινθο. Ο αγώνας είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Κορινθίων. Αιτήσεις συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο. https://runningnews.gr/mitem.php?id=60968 The post 23ος αγώνας δρόμου “Στα χνάρια του Απόστολου Παύλου” Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 appeared first on .

LIVE | ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ OPEN

ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ OPEN 22/06/2024 Στον χάρτη του πανελληνίου πρωταθλήματος...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο