Σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τον Δήμο Μεσσήνης για το οδικό έργο Μεσσήνη – Λάμπαινα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το έργο βελτίωσης του οδικού άξονα Μεσσήνη – Λάμπαινα, στη Μεσσηνία, απασχόλησε την σύσκεψη η οποία υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα έγινε το βράδυ σήμερα Πέμπτη 27 Απριλίου, στα γραφεία της Π.

Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα.

Στην αποψινή σύσκεψη, στην οποία εξετάστηκαν τρόποι προκειμένου να ξεπεραστούν με νόμιμο τρόπο τα προβλήματα που έχουν προκαλέσει στο εν λόγω έργο οι ελλείψεις της μελέτης, συμμετείχαν επίσης, μεταξύ άλλων, οι αντιπεριφερειάρχες Μεσσηνίας Ανδρέας Τσουκαλάς, Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Δίκαιης Μετάβασης (Μεγαλόπολη) και ΣΔΙΤ Απορριμμάτων Χρήστος Λαμπρόπουλος και Τουρισμού Αννα Καλογεροπούλου, ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, ο αντιδήμαρχος Μεσσήνης Δημήτρης Γαλιάτσος, ο πρόεδρος και ο διευθυντής της ΔΕΥΑ Μεσσήνης Νίκος Δουρούμης και Δημήτρης Λεμπέσης αντίστοιχα, καθώς επίσης και υπηρεσιακά στελέχη από τις Διευθύνσεις Τεχνικών Εργων της έδρας και της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.

Ως “έργο με πολλά προβλήματα” χαρακτήρισε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας το συγκεκριμένο, τονίζοντας ότι απαιτείται επιπλέον πίστωση ύψους 1 εκ ευρώ για τον αγωγό ύδρευσης της Μεσσήνης, χρήματα τα οποία πρόκειται να διαθέσει η Περιφέρεια.

Παράλληλα, ο περιφερειάρχης γνωστοποίησε ότι υπέγραψε σήμερα την απόφαση που αφορά στην διαδικασία των απαλλοτριώσεων για το συγκεκριμένο έργο, ως προς την καταβολή των αποζημιώσεων η οποία πρόκειται να ξεκινήσει από την ερχόμενη εβδομάδα.

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • ΕΡΓΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέντε μετάλλια η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα άρσης βαρών

Καταπληκτικές ήταν η Μαρία Στρατουδάκη και η Εβίτα Καραθανάση...

Μελιτζάzz 2024 – Νόστος | Αναζητώντας και ανασύροντας μνήμες από την περιπλάνηση των Τσακώνων στον κόσμο

Νόστος – Η επιστροφή στην πατρίδα, ο επαναπατρισμός. Η ανησυχία και...

Νέες Ειδικότητες στη ΣΑΕΚ Τρίπολης

Οι Ειδικότητες του παράλληλου Μηχανογραφικού για τη Δημόσια ΣΑΕΚ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο