Σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τον Δήμο Μεσσήνης για το οδικό έργο Μεσσήνη – Λάμπαινα

Το έργο βελτίωσης του οδικού άξονα Μεσσήνη – Λάμπαινα, στη Μεσσηνία, απασχόλησε την σύσκεψη η οποία υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα έγινε το βράδυ σήμερα Πέμπτη 27 Απριλίου, στα γραφεία της Π.

Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα.

Στην αποψινή σύσκεψη, στην οποία εξετάστηκαν τρόποι προκειμένου να ξεπεραστούν με νόμιμο τρόπο τα προβλήματα που έχουν προκαλέσει στο εν λόγω έργο οι ελλείψεις της μελέτης, συμμετείχαν επίσης, μεταξύ άλλων, οι αντιπεριφερειάρχες Μεσσηνίας Ανδρέας Τσουκαλάς, Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Δίκαιης Μετάβασης (Μεγαλόπολη) και ΣΔΙΤ Απορριμμάτων Χρήστος Λαμπρόπουλος και Τουρισμού Αννα Καλογεροπούλου, ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, ο αντιδήμαρχος Μεσσήνης Δημήτρης Γαλιάτσος, ο πρόεδρος και ο διευθυντής της ΔΕΥΑ Μεσσήνης Νίκος Δουρούμης και Δημήτρης Λεμπέσης αντίστοιχα, καθώς επίσης και υπηρεσιακά στελέχη από τις Διευθύνσεις Τεχνικών Εργων της έδρας και της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.

Ως “έργο με πολλά προβλήματα” χαρακτήρισε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας το συγκεκριμένο, τονίζοντας ότι απαιτείται επιπλέον πίστωση ύψους 1 εκ ευρώ για τον αγωγό ύδρευσης της Μεσσήνης, χρήματα τα οποία πρόκειται να διαθέσει η Περιφέρεια.

Παράλληλα, ο περιφερειάρχης γνωστοποίησε ότι υπέγραψε σήμερα την απόφαση που αφορά στην διαδικασία των απαλλοτριώσεων για το συγκεκριμένο έργο, ως προς την καταβολή των αποζημιώσεων η οποία πρόκειται να ξεκινήσει από την ερχόμενη εβδομάδα.

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • ΕΡΓΟ
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκδήλωση με θέμα «Δημοσιογραφία και Πολίτες» στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2024»

Ο ενημερωτικός ιστότοπος anagnostis.org και η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος...

13-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 – Arcadia Classic Tour 2024 με 81 Συμμετοχές

Όλα έτοιμα για την αφετηρία του 10ο Επετειακού Arcadia Classic Tour 2024, μια συνδιοργάνωση των σωματείων  Off Road Team και ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και την υποστήριξη των ΑΡ.Σ.Ο.Ε. και Ε.Λ.Ι.Α. Το αγαπημένο «μικρό» όλων, το ACT,  είναι ένα διήμερο απόδρασης με το ιστορικό όχημα, συνυφασμένο μέσα στις ορεινές διαδρομές και την ιδιαιτερότητα της Πελοποννησιακής μικρογεωγραφίας που επιτρέπει την άμεση

Πυροσβεστική: 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

Συνολικά 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο (9.30μμ Παρασκευή) σε...
Μετάβαση στο περιεχόμενο