Εντάχθηκε από το Πράσινο Ταμείο η πρόταση του Δήμου Μεσσήνης για την κατασκευή πλατείας στο Στρέφι

Εντάχθηκε την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022 από το Πράσινο Ταμείο στο Πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση», η πρόταση του Δήμου Μεσσήνης για την κατασκευή πλατείας στη Δημοτική Κοινότητα Στρεφίου, προϋπολογισμού 220.000 ευρώ.

Με την υλοποίηση της ανωτέρω πρότασης θα κατασκευαστεί πλατεία συνολικού εμβαδού 374,02 τ.μ. Επίσης, προβλέπεται παρέμβαση στο οδόστρωμα στην προβολή της πλατείας, όπως ηλεκτροφωτισμός, δεντροφύτευση και αστικός εξοπλισμός.

«Αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα που μας παρέχεται από τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία προς όφελος των δημοτών της υπαίθρου και των χωριών μας προκειμένου να διατηρηθούν ζωντανά. Είναι ένα έργο που έλειπε από το Στρέφι. Ελπίζουμε ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στην αναβάθμιση του οικισμού και στην ποιότητα ζωής των κατοίκων, αφού θα υπάρχει ένας κατάλληλος χώρος ώστε οι μόνιμοι κάτοικοι και επισκέπτες να συναθροίζονται», σημείωσε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο