Βραδιά νυχτερινής κολύμβησης στην παραλία της Καλαμάτας (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Παρασκευή 12 Αυγούστου πρόκειται να διοργανωθεί η πρώτη βραδιά νυχτερινής κολύμβησης στην παραλία της Καλαμάτας, από τις 21.00 έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/QudtC-5_gQk” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Ο Δήμος Καλαμάτας προετοιμάζει τη μεγάλη αυτή εκδήλωση, για την ψυχαγωγία των δημοτών και επισκεπτών της πόλης, την ενίσχυση των επαγγελματιών της παραλίας και γενικότερα για την προβολή της Καλαμάτας. Η κεντρική εκδήλωση του δήμου θα γίνει απέναντι από το δημοτικό χώρο στάθμευσης (Ναυαρίνου και Καρακούση).  
Ενώ ο Δήμος καλεί όλους τους επαγγελματίες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην παραλιακή ζώνη, να διοργανώσουν παράλληλες δράσεις, ώστε το εορταστικό κλίμα να απλωθεί σε όλο το μήκος της ακτογραμμής.
Η βραδιά θα περιλαμβάνει φωτισμό της θάλασσας, προκειμένου να διευκολυνθεί η κολύμβηση, μουσικές και άλλες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο