Η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας παρουσίασε τη «Θνητοχώρα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιτυχία σημείωσε μία ακόμα εκδήλωση της Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας. Πρόκειται για την παρουσίαση της πρωτότυπης εκδήλωσης με τίτλο: «Θνητοχώρα» – Όταν η σύγχρονη μουσική συναντά τη σύγχρονη ποίηση και τη σύγχρονη ζωγραφική.

Η εκδήλωση ήταν βασισμένη στην ποίηση του Βασιλείου Ρ. Φλώρου με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο ΑΡΧΕΓΟΝΟΣ ΚΗΠΟΣ – Τα φωτολούλουδα του Ανεκπλήρωτου.

Την εκδήλωση υποστήριξε ο Μορφωτικός Σύλλογος Μεσσηνίας, η Ένωση Μεσσήνιων Συγγραφέων και ο Σύλλογος Προοδευτικών Πολιτών «Συμμετέχω».

Στην μουσική σύνθεση ήταν ο Κώστας Νικολέας, στο τραγούδι ηΚωνσταντίνα Κορμά, στο φλάουτο η Ευτυχία Δημητρακοπούλου, στο μπάσο κλαρινέτο ο  Γιώργος Μίντζας και στο πιάνο η Σοφία Τσόγκα. Ποιήματα απήγγειλε ο συγγραφέας του βιβλίου. Επίσης, στην εκδήλωση συμμετείχαν με έργα τους σε ηλεκτρονική μορφή (σκίτσα και πίνακες) οι ζωγράφοι: Βασίλης Καριζώνης, Γιώργος Σταθουλόπουλος, Παναγιώτης Τεμπελόπουλος.

{gallery}arthra/2022/12/07-23948{/gallery} 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο