×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/galleries/arthra/2022/08/12-23370

×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/galleries/arthra/2022/08/12-23370

Έργα αγροτικής οδοποιίας, ασφαλτοστρώσεις και μικρά τεχνικά σε Κοινότητες του Ταϋγέτου

Αυγούστου 12, 2022
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στα χωριά του Ταϋγέτου, με έμφαση σε παρεμβάσεις οδοποιίας. Εργασίες εκτελούνται από συνεργεία και μέσα του Δήμου αλλά και μέσω ενεργών εργολαβιών, στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδιασμού της Δημοτικής Αρχής.

Για την πορεία των εργασιών ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Μαστραγγελόπουλο.

Οι εργασίες αφορούν συντήρηση υποδομών, μικρά τεχνικά έργα, ασφαλτοστρώσεις και τσιμεντοστρώσεις οδών κ.ά. Έχουν πραγματοποιηθεί, εκτελούνται κι έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα παρεμβάσεις στις Κοινότητες Ελαιοχωρίου, Καρβελίου, Λαδά, Αρτεμισίας, Πηγών, Αλαγονίας και Νέδουσας, με στόχο τη βελτίωση υποδομών και την αντιμετώπιση προβλημάτων (καθημερινότητας, προσβασιμότητας κ.λπ.) που έχουν καταγραφεί και ιεραρχηθεί από την αρμόδια Υπηρεσία σε συνεννόηση με τους Προέδρους των Κοινοτήτων.

{gallery}arthra/2022/08/12-23370{/gallery} 

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia