“Λευκή Νύχτα” στην Καλαμάτα στις 27/8

Το Σάββατο 27 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί πάλι φέτος η “Λευκή Νύχτα” στην Καλαμάτα, μετά από 2 χρόνια περιορισμών και απαγορεύσεων της πανδημίας του κορονοϊού.

Την απόφαση πήρε προχθές το βράδυ, το Δημοτικό Συμβούλιο.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων της “Λευκής Νύχτας” στην κεντρική πλατεία της πόλης θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τους Βίκυ Καρατζόγλου, Βύρωνα Τσουράπη και τους “Ευγενείς Αλήτες”. Η συναυλία με τίτλο “Ένα φως αναμμένο” εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του δήμου για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022.

Στη συζήτηση στο Δ.Σ. η σύμβουλος και διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαμάτας Ελένη Αλειφέρη προέτρεψε να γίνει μια καμπάνια προσοχής για θέματα κορονοϊού και σημείωσε πως “η «Λευκή Νύχτα» είναι μια εν δυνάμει περίπτωση παραγωγής πάρα πολλών κρουσμάτων”.

Τη “Λευκή Νύχτα” οργανώνει ο δήμος σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και το Σύλλογο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος της πόλης.

Σύμφωνα, με την ενημέρωση από το δήμο, η “Λευκή Νύχτα” αποτελεί μια διοργάνωση, που πραγματοποιείται σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, αλλά και σε πολλές ελληνικές, με στόχο την ενίσχυση της επισκεψιμότητας των εμπορικών καταστημάτων. Τα εμπορικά καταστήματα παραμένουν ανοιχτά όλο το βράδυ, προσφέροντας σε ελκυστικές τιμές και εκπτώσεις τα προϊόντα τους, ενώ παράλληλα πραγματοποιείται πλήθος μουσικών, ψυχαγωγικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν στις πλατείες και τους πεζόδρομους, συνδυάζοντας τις αγορές τους με τη διασκέδαση.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περί Πρωτοκόλλου και Εθιμοτυπίας στο Λεβίδι στον Παναρκαδικό και στην Expo

Παρατηρώντας τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο...

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, την Δευτέρα 15 Απριλίου. Η προετοιμασία για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο ήταν το βασικό ζήτημα που απασχόλησε τη συνεδρίαση, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να αναλύει

Ο Αποστόλης Στρέμπας πρώτος σκόρερ στην Α’ κατηγορία Αρκαδίας

Ο Αποστόλης Στρέμπας είναι ο πρώτος σκόρερ με 27...

Κώστας Τζιούμης: «Απρέπεια και απρεπείς»

Σε δήλωση του Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρεται...
Μετάβαση στο περιεχόμενο