×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/galleries/arthra/2022/07/05-23141

×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/galleries/arthra/2022/07/05-23141

Συνάντηση του Δημάρχου με τους εποχικούς εργάτες πυροπροστασίας

Ιουλίου 05, 2022
Συνάντηση με τους εποχικούς εργάτες πυροπροστασίας του Δήμου, είχε στο Δημαρχείο σήμερα, Τρίτη 5 Ιουλίου 2022, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος. «Να κάνουμε όλοι τη δουλειά μας, κυρίως στα χωριά», τόνισε ο Δήμαρχος, υπογραμμίζοντας ότι η αποστολή των εργατών πυροπροστασίας είναι σημαντική αφού προσφέρει στους συμπολίτες μας και στο γενικό καλό.

Ζητήθηκε να μην υπάρχουν υπερβολές κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, «προέχει η δική σας ασφάλεια» ανέφερε ο κ. Βασιλόπουλος.

Οι εργάτες πυροπροστασίας συνεργάζονται στενά με τους κατά τόπους Προέδρους Κοινοτήτων καθώς επίσης με το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

«Όταν έχουμε 4άρι να είσθε σε επιφυλακή και ετοιμότητα. Να είσθε όλοι μια ομάδα, όπως για παράδειγμα στον Ταΰγετο ή στην περιοχή των Αρφαρών. Η Καλαμάτα θα λειτουργεί πάντοτε υποστηρικτικά», σημείωσε ο Δήμαρχος.

Τα προηγούμενα χρόνια άλλωστε, έχει αποδειχθεί η σημαντική συνεισφορά και ο ρόλος των εποχικών εργατών πυροπροστασίας του Δήμου και η συνδρομή τους, τόσο στην πρόληψη όσο και στην αντιμετώπιση συμβάντων. 

{gallery}arthra/2022/07/05-23141{/gallery} 

 

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia