Συνάντηση του Δημάρχου με τους εποχικούς εργάτες πυροπροστασίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση με τους εποχικούς εργάτες πυροπροστασίας του Δήμου, είχε στο Δημαρχείο σήμερα, Τρίτη 5 Ιουλίου 2022, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος.

«Να κάνουμε όλοι τη δουλειά μας, κυρίως στα χωριά», τόνισε ο Δήμαρχος, υπογραμμίζοντας ότι η αποστολή των εργατών πυροπροστασίας είναι σημαντική αφού προσφέρει στους συμπολίτες μας και στο γενικό καλό.

Ζητήθηκε να μην υπάρχουν υπερβολές κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, «προέχει η δική σας ασφάλεια» ανέφερε ο κ. Βασιλόπουλος.

Οι εργάτες πυροπροστασίας συνεργάζονται στενά με τους κατά τόπους Προέδρους Κοινοτήτων καθώς επίσης με το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

«Όταν έχουμε 4άρι να είσθε σε επιφυλακή και ετοιμότητα. Να είσθε όλοι μια ομάδα, όπως για παράδειγμα στον Ταΰγετο ή στην περιοχή των Αρφαρών. Η Καλαμάτα θα λειτουργεί πάντοτε υποστηρικτικά», σημείωσε ο Δήμαρχος.

Τα προηγούμενα χρόνια άλλωστε, έχει αποδειχθεί η σημαντική συνεισφορά και ο ρόλος των εποχικών εργατών πυροπροστασίας του Δήμου και η συνδρομή τους, τόσο στην πρόληψη όσο και στην αντιμετώπιση συμβάντων. 

{gallery}arthra/2022/07/05-23141{/gallery} 

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο