Θεατρικό εργαστήρι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καλαμάτας

Το Θεατρικό Εργαστήρι του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Καλαμάτας, μετά από πολλές περιπέτειες και συνεχείς αναβολές λόγω της πανδημίας, παρουσιάζει το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουνίου την παράσταση “Γιοί και Κόρες” στην Κεντρική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας.

Το έργο του Γιάννη Καλαβριανού, που ο συγγραφέας παραχώρησε ευγενικά στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καλαμάτας, παρουσιάζεται σε διδασκαλία του καλλιτεχνικού διευθυντή του θεάτρου Γιάννη Μαργαρίτη.

Το Θεατρικό Εργαστήρι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ προσβλέπει σε μια σταθερή και συστηματική παρουσίαση προσεκτικά επιλεγμένων θεατρικών κειμένων, που προσφέρονται για την καλύτερη προσέγγιση της θεατρικής τέχνης.

Η πρώτη απόπειρα με την παράσταση “Γιοί και Κόρες” βοηθά τους ερασιτέχνες ηθοποιούς να προσπαθήσουν να βιώσουν μέσα από την αφηγηματική διαδικασία και να συγκινηθούν από την συλλογική μνήμη και τις εμπειρίες που έχουν σχεδόν όλες οι οικογένειες στην Ελλάδα.

Ιστορίες που όλοι γνωρίζουν ή θυμούνται περισσότερο ή λιγότερο, αποτελούν το υλικό πάνω στο οποίο στήνεται η παράσταση μας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...

Κορινθία: Αγρότης τραυματίστηκε σοβαρά από φρέζα

Ηλικιωμένος άνδρας εγκλωβίστηκε σε γεωργικό ελκυστήρα (φρέζα) εν ώρα...

Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης Κέντρου Κοινότητας Νότιας Κυνουρίας

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του προσωπικού της...

Κέντρο Κοινότητας | Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης

Ενημέρωση Η προγραμματισμένη κίνηση (29/3/2024) στον Δήμο Τρίπολης, μεταφέρεται λόγω άδειας του οδηγού τηςκινητής μονάδας, από τις 29/3/2024, για την Δευτέρα 1/4/2024.
Μετάβαση στο περιεχόμενο