Ορκωμοσία στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στην Καλαμάτα (pics-vid)

Ορκωμοσία των αποφοίτων από τα τμήματα Ιστορίας-Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών και Φιλολογίας, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1η Ιουνίου, στο αμφιθέατρο Νικόλαος Πολίτης της σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών στην Καλαμάτα.

[iframe width=”853″ height=”480″ src=”https://www.youtube.com/embed/f6JIUM94Lwk” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στο αμφιθέατρο, προκειμένου να χειροκροτήσει τους αποφοίτους σε αυτή την σημαντική ημέρα για την ακαδημαϊκή τους πορεία.

orkomosia papel

Στον χαιρετισμό του ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Αθανάσιος Κατσής, έδωσε συγχαρητήρια στους φοιτητές και αναφέρθηκε στην πορεία τους, μετά το πέρας των σπουδών τους, τονίζοντας ότι ο δρόμος δεν είναι εύκολος και απαιτείται προσπάθεια και εργατικότητα.

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών, κ. Νικόλαος Ζαχαριάς, έδωσε συγχαρητήρια στους αποφοίτους και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία, σημειώνοντας ότι θα είναι δίπλα τους για ότι χρειαστούν.

orkomosia panepistimio

Τέλος, η Πρόεδρος του τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών κ. Ιωάννα Σπηλιοπούλου, έκανε μια σύντομη αναφορά στο σημαντικό έργο που επιτελείται στο τμήμα καθώς και στις επαγγελματικές προοπτικές που προσφέρονται στους φοιτητές μετά το πτυχίο τους.

orkomosia pan

 papel orkomosia

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο