Ορκωμοσία στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στην Καλαμάτα (pics-vid)

Ιουνίου 01, 2022
Ορκωμοσία των αποφοίτων από τα τμήματα Ιστορίας-Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών και Φιλολογίας, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1η Ιουνίου, στο αμφιθέατρο Νικόλαος Πολίτης της σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών στην Καλαμάτα.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στο αμφιθέατρο, προκειμένου να χειροκροτήσει τους αποφοίτους σε αυτή την σημαντική ημέρα για την ακαδημαϊκή τους πορεία.

orkomosia papel

Στον χαιρετισμό του ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Αθανάσιος Κατσής, έδωσε συγχαρητήρια στους φοιτητές και αναφέρθηκε στην πορεία τους, μετά το πέρας των σπουδών τους, τονίζοντας ότι ο δρόμος δεν είναι εύκολος και απαιτείται προσπάθεια και εργατικότητα.

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών, κ. Νικόλαος Ζαχαριάς, έδωσε συγχαρητήρια στους αποφοίτους και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία, σημειώνοντας ότι θα είναι δίπλα τους για ότι χρειαστούν.

orkomosia panepistimio

Τέλος, η Πρόεδρος του τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών κ. Ιωάννα Σπηλιοπούλου, έκανε μια σύντομη αναφορά στο σημαντικό έργο που επιτελείται στο τμήμα καθώς και στις επαγγελματικές προοπτικές που προσφέρονται στους φοιτητές μετά το πτυχίο τους.

orkomosia pan

 papel orkomosia

Τελευταία τροποποίηση στις 1 Ιουνίου 2022 %16:%Ιουν

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia