Η Ανθοκομική Έκθεση Καλαμάτας 2016 πλουσιότερη και με περισσότερους εκθέτες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση για την προετοιμασία της 5ης Ανθοκομικής Έκθεσης του Δήμου Καλαμάτας, που θα διεξαχθεί από 20 έως 29 Μαΐου 2016 στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 11 Μαΐου 2016, στο Δημαρχείο.

 Συμμετείχαν αιρετοί και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Καλαμάτας, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην ετήσια έκθεση.

Φέτος αναμένεται να είναι περισσότερες σε σχέση με το παρελθόν οι συμμετοχές εκ μέρους εκθετών, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διαθέτουν στους καταναλωτές. Θα είναι, όμως, περισσότεροι σε σχέση με το παρελθόν και οι φορείς και σύλλογοι, οι οποίοι θα μετάσχουν, ενώ φέτος το πρόγραμμα της έκθεσης θα εμπλουτισθεί με πολλές ομιλίες για ενήλικες τα απογεύματα και με εκπαιδευτικά προγράμματα, για τα παιδιά των δημοτικών σχολείων, τα πρωινά.
Η 5η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Καλαμάτας θα δώσει την ευκαιρία σε όσους την επισκεφθούν να θαυμάσουν και να αγοράσουν ανοιξιάτικα λουλούδια σε πανδαισία χρωματισμών, καθώς και φυτά, να πάρουν πληροφορίες από ειδικούς επιστήμονες για την καλλιέργεια και φροντίδα ανθέων και φυτών, να δουν από κοντά εξοπλισμό και εφόδια για την περιποίηση των κήπων τους, αλλά και να μετάσχουν σε πολιτιστικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις.
Μπορείτε εδώ να δείτε την αίτηση συμμετοχής και τους όρους όσον αφορά τους φυτωριούχους και άλλους εκθέτες.
Παρατίθεται, επίσης, η αίτηση φορέων που επιθυμούν να διεξαγάγουν εκπαιδευτικά προγράμματα ή να έχουν περίπτερο.
Οι αιτήσεις πρέπει να κατατεθούν στη Διεύθυνση Γεωτεχνικών Δήμου Καλαμάτας, Παπατσώνη 4, μέχρι την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο