Συνάντηση του Δημάρχου Καλαμάτας με Δανούς δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σκοπός της επισκέψεως των δημοσιογράφων και φωτογράφων από τη Δανία είναι η τουριστική προβολή της Μεσσηνίας και άλλων νομών της Πελοποννήσου, εν όψει της έναρξης απευθείας πτήσεων από τη χώρα αυτή.

Στις 16.00 του Μεγάλου Σαββάτου 30 Απριλίου 2016, ο Δήμαρχος δέχθηκε στο Δημαρχείο μέλη δημοσιογραφικής αποστολής από τη Δανία. Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο Peder Hornshoej, διοικητικός διευθυντής της Primera Group – Bravo Tours, ενώ παρέστησαν ο Σταμάτης Γανωτάκης, πρόεδρος του ομίλου High Connect, ο Δημήτριος Μεταξάς, εκπρόσωπος του τουριστικού γραφείου High Connect στην Αθήνα και η Διονυσία Τριγκιλίδα, εκπρόσωπος του τουριστικού γραφείου Trigilidas Travel της Καλαμάτας.

Σκοπός της επισκέψεως των δημοσιογράφων και φωτογράφων από τη Δανία είναι η τουριστική προβολή της Μεσσηνίας και άλλων νομών της Πελοποννήσου, εν όψει της έναρξης απευθείας πτήσεων από τη χώρα αυτή. Η αεροπορική σύνδεση Καλαμάτας και Δανίας, από την εταιρεία Aegean μέσω Κοπεγχάγης και Μπίλουντ, από τις 16 Μαΐου 2016 έως τις 30 Οκτωβρίου φέτος, με δύο πτήσεις κάθε εβδομάδα καταρχήν, ανοίγει νέες προοπτικές για τον τουρισμό στην περιοχή μας.

Ο Δήμαρχος υποδέχθηκε με χαρά την αποστολή, εξέθεσε σε γενικές γραμμές την ιστορία και τις προοπτικές της Καλαμάτας και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις προοπτικές διευκόλυνσης των τουριστών και αύξησης του αριθμού των επισκεπτών από τη Δανία και εν γένει τη Σκανδιναβία. Τόνισε δε ότι ο Δήμος Καλαμάτας θα υποστηρίξει, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, αυτή την προσπάθεια προσέλκυσης τουριστών.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο