5η Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Καλαμάτας

Η 5η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Καλαμάτας θα διεξαχθεί κατά το διάστημα 20 έως 29 Μαΐου 2016, στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων.

«Θα φροντίσουμε να έχει ακόμη καλύτερη οργάνωση και να είναι πιο λαμπρή» σε σχέση με το παρελθόν, είπε ο Δήμαρχος Καλαμάτας, μιλώντας στους δημοσιογράφους σήμερα Τετάρτη 4 Μαΐου 2016 και κάλεσε τους εκθέτες να μετάσχουν, για να προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Η 5η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Καλαμάτας θα δώσει την ευκαιρία σε όσους την επισκεφθούν να θαυμάσουν και να αγοράσουν ανοιξιάτικα λουλούδια σε πανδαισία χρωματισμών, καθώς και φυτά, να πάρουν πληροφορίες από ειδικούς επιστήμονες για την καλλιέργεια και φροντίδα ανθέων και φυτών, να δουν από κοντά εξοπλισμό και εφόδια για την περιποίηση των κήπων τους, αλλά και να μετάσχουν σε πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Μπορείτε εδώ να δείτε την αίτηση συμμετοχής και τους όρους όσον αφορά τους φυτωριούχους και άλλους εκθέτες.
Παρατίθεται, επίσης, η αίτηση φορέων που επιθυμούν να διεξαγάγουν εκπαιδευτικά προγράμματα ή να έχουν περίπτερο.
Οι αιτήσεις πρέπει να κατατεθούν στη Διεύθυνση Γεωτεχνικών Δήμου Καλαμάτας, Παπατσώνη 4, μέχρι την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016.

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τουρισμός για Όλους 2024: Παρατείνεται η προθεσμία για τις αιτήσεις

Μέχρι τις 8 Απριλίου έλαβε παράταση η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο...

Κορινθία: Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (28.3.2024) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από Συνοριακούς...

Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών appeared first on .
Μετάβαση στο περιεχόμενο