Μαζική συμμετοχή στο 16ο Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας

Ρεκόρ συμμετοχών με βάση τις ηλεκτρονικές, μέχρι το πρωί της Τετάρτης 20 Απριλίου 2016, δηλώσεις αναμένεται να υπάρξει στο 16ο Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Απριλίου. Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 800 άτομα και συνολικά αναμένεται να λάβουν μέρος, σε όλες τις κατηγορίες, περί τους 2.000 μικροί και μεγάλοι.

Τον 16ο Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας 10 χιλιομέτρων, που είναι αφιερωμένος στο Σύλλογο Ατόμων με Εμπειρία Καρκίνου Καλαμάτας «Ξαναρχίζω» διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας. Τον Αγώνα συνδιοργανώνουν ο Δήμος Καλαμάτας και η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας – Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων.

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ

Σε συνέντευξη Τύπου σήμερα, Τετάρτη 20 Απριλίου 2016, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης τόνισε ότι ο Δήμος υποστηρίζει έμπρακτα αυτή την εκδήλωση μαζικού αθλητισμού. Επιπλέον, δημιουργεί δύο διαδρομές άθλησης για δρομείς, τη μία περιμετρικά του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας και την έτερη εντός του Δημοτικού Πάρκου Σιδηροδρόμων.

ΚΑΙ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ!

Ακόμη, διοργανώνει τον 1ο ημιμαραθώνιο Καλαμάτας, σε διαδρομή κατά μήκος του παραλιακού μετώπου, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 23/4

Το Σάββατο 23 Απριλίου 2016 θα διεξαχθούν αγώνας δρόμου 10 χιλιομέτρων με ώρα έναρξης 18.30, δυναμικού βαδίσματος 10 χιλιομέτρων με ώρα έναρξης 18.00 και αγώνας για παιδιά και γονείς 2 χιλιομέτρων με ώρα έναρξης 18.35.
Η αφετηρία θα βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου, θα γίνει αναστροφή στο τέρμα της παραλιακής οδού Ναυαρίνου (ξενοδοχείο Filoxenia) και τερματισμός στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου.
Θα βραβευτούν οι 6 πρώτες νικήτριες και οι 6 πρώτοι νικητές της γενικής κατάταξης του αγώνα των 10 χιλιομέτρων.
Σε όλους όσοι συμμετάσχουν στους αγώνες δρόμου και δυναμικού βαδίσματος θα δοθεί τεχνικό t-shirt και αναμνηστικό μετάλλιο.
Θα υπάρξουν κληρώσεις δώρων.
Εγγραφές θα γίνονται δεκτές στην ιστοσελίδα www.sdym.gr έως την Πέμπτη 21/04/16. Για τον παιδικό αγώνα δεν απαιτείται εγγραφή.
Προσοχή: Περιορισμένες εγγραφές την ημέρα του αγώνα.
Όσοι έχουν δηλώσει ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους, θα παραλαμβάνουν τον αριθμό τους με το chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης του αγώνα και το τεχνικό t-shirt, καταβάλλοντας το αντίτιμο των 5 €, από τη Γραμματεία του αγώνα αυστηρά μέχρι τις 18.00, πριν τη διεξαγωγή του. Δωρεάν συμμετοχή για φοιτητές και άνεργους. Η συμμετοχή στον παιδικό αγώνα των 2.000 μ. είναι ελεύθερη χωρίς επιβάρυνση.
Έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο Ατόμων με Εμπειρία Καρκίνου Καλαμάτας.
Τηλ. επικοινωνίας: 6972 302265, 6983 512026.
Όλοι όσοι λάβουν μέρος στους αγώνες θα πρέπει να έχουν περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα τρέξουν με δική τους ευθύνη, οι δε ανήλικoι με ευθύνη του γονέα τους.

agwnas dromou253 Medium

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο