Τιμήθηκαν εθελοντές – πρόσωπα συνδεδεμένα με τους εορτασμούς για το ‘21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, υποδέχθηκε στο γραφείο του, στο ιστορικό Δημαρχείο, συμπολίτες μας που με την εθελοντική παρουσία τους συμμετέχουν ενεργά, με σεβασμό στην ιστορία, στις επετειακές εκδηλώσεις και δράσεις της Καλαμάτας, υποδυόμενοι πρόσωπα των Οπλαρχηγών του 1821.

Οι Βασίλης Βαρελάς (Κολοκοτρώνης), Νίκος Μιχαλέας (Αναγνωσταράς), Παναγιώτης Μπατσικούρας (Νικηταράς), Παύλος Κλάδης (Πετρόμπεης Μαυρομιχάλης), Δημήτρης Εξηνταβελόνης (Παπαφλέσσας), Λεωνίδας Χρισοφυλλόπουλος (Παπατσώνης) και Νίκος Κισκήρας, παρέλαβαν από τον Δήμαρχο το αναμνηστικό μετάλλιο με την ονομασία «Πνοή Ελευθερίας», το οποίο εξέδωσε ο Δήμος με αφορμή την επέτειο της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης του 1821.

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο