Επιτυχημένη εθελοντική αιμοδοσία του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Καλαμάτας και του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ

Ολοκληρώθηκε σήμερα, Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2021, με επιτυχία, η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Καλαμάτας σε συνεργασία με το Σωματείο Εργαζομένων Ο.Τ.Α Ν. Μεσσηνίας.

Στην αιμοδοσία συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομίας-Δημοτικής Περιουσίας και Πρόνοιας Σαράντος Μαρινάκης, η Διευθύντρια Πρόνοιας του Δήμου Λευκοθέα Καράμπελα, τα στελέχη της σταθερής μονάδας του Κέντρου Κοινότητας Ευαγγελία Μαυρογιάννη, Ευαγγελία Παναγιωτοπούλου, Ευαγγελία Ραυτοπούλου, και τα στελέχη της Επιτελικής Δομής Κοινωνικής Ένταξης  της Περιφέρειας Πελοποννήσου Μαρία Μπολοβή και Κατερίνα Ιωαννίδη.

Από το Κέντρο Κοινότητας εκφράζονται ευχαριστίες προς όλους τους συμμετέχοντες εθελοντές αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν και βοήθησαν στην επιτυχία αυτής της δράσης που έχει κοινωνικό πρόσημο, καθώς και τους υπεύθυνους αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...
Μετάβαση στο περιεχόμενο