×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: /home/pnagr/public_html/images/galleries/arthra/2021/09/13-21625

×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/galleries/arthra/2021/09/13-21625


Με αγιασμό, ευχές και χαμόγελα ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά 2021– 2022, με το πρώτο κουδούνι να χτυπά και στα σχολεία του Δήμου Καλαμάτας, σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021.

Για μία ακόμη χρονιά, η εκπαιδευτική περίοδος εκκινεί κάτω από δύσκολες συνθήκες, λόγω της πανδημίας. Τα σχολεία του Δήμου Καλαμάτας, υποδέχθηκαν μαθητές και εκπαιδευτικούς δίχως προβλήματα, με τις εγκαταστάσεις να είναι συντηρημένες και περιποιημένες, ενώ μέσω των Δημοτικών Σχολικών Επιτροπών έχουν υπάρξει οι απαραίτητες προμήθειες σε υλικά και μέσα, σε συνεννόηση με τους Διευθυντές των σχολείων.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος παρευρέθη στην τελετή του αγιασμού και ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά στο 14ο Δημοτικό Σχολείο, στο Πειραματικό Γυμνάσιο, στο Μουσικό Γυμνάσιο - Λύκειο καθώς και στα εκπαιδευτήρια Μπουγά, ενώ εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής παρευρέθησαν σε σχολικές μονάδες στον αστικό ιστό και σε δημοτικά διαμερίσματα.

Ο Θ. Βασιλόπουλος ανέφερε ότι το νέο σχολικό έτος ξεκινάει γεμάτο όνειρα και ελπίδες, αλλά και δυσκολίες, λόγω της πανδημίας. Ευχήθηκε στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, υπομονή, θέληση και δύναμη, ενώ διαβεβαίωσε τη σχολική κοινότητα ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να εργάζεται συστηματικά προκειμένου να αναβαθμίζονται διαρκώς οι εκπαιδευτικές δομές της περιοχής μας.

{gallery}arthra/2021/09/13-21625{/gallery} 

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia