×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: /home/pnagr/public_html/images/galleries/arthra/2021/09/06-21596

×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/galleries/arthra/2021/09/06-21596Επίσκεψη του Δημάρχου στο Διεθνές Αεροδρόμιο Καλαμάτας

Σεπτεμβρίου 06, 2021
Το Διεθνές Αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» στην Καλαμάτα, επισκέφτηκε το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος. Ο Δήμαρχος έλαβε ενημέρωση από τον Αερολιμενάρχη Δημήτρη Μανδηλάρη και τον Διοικητή του Αστυνομικού Σταθμού Αεροδρομίου Νίκο Κωνσταντακόπουλο.

Υπήρξε συζήτηση για την υφιστάμενη κατάσταση του Αερολιμένα, την αεροπορική κίνηση αλλά και τις προοπτικές που υπάρχουν, εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία αναβάθμισης και ανάπτυξης των εγκαταστάσεών του.

Σημειώνεται ότι υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία του Δήμου με τις υπηρεσίες του Αερολιμένα, ενώ παρέχεται και υποστήριξη στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων που υπάρχουν (καθαριότητα κ.λπ.).

{gallery}arthra/2021/09/06-21596{/gallery} 

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia