Προσωρινοί πίνακες μοριοδότησης για τους παιδικούς & βρεφονηπιακούς δημοτικούς σταθμούς

Αυγούστου 23, 2021
Ανακοινώνονται οι νέοι προσωρινοί πίνακες μοριοδότησης ανά σταθμό προτίμησης των αιτήσεων εγγραφών και επανεγγραφών παιδιών για τα παιδιά ηλικίας άνω των 2,5 ετών στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Καλαμάτας για το σχολικό έτος 2021-2022.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΩ

Οι οριστικοί πίνακες των εγγραφών βρεφών – νηπίων θα ανακοινωθούν μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και τη χορήγηση voucher μέσω της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» και του προγράμματος “οικονομικής στήριξης οικογενειών με παιδιά προσχολικής αγωγής” της ΕΕΤΑΑ.

Υπενθυμίζεται στους γονείς ότι oι ωφελούμενες μητέρες ή πατέρες των παραπάνω προγραμμάτων ΕΣΠΑ, οφείλουν για την εγγραφή να λάβουν ηλεκτρονικά (upload) την αξία τοποθέτησης (VOUCΗER) και να την αποστείλουν στα e- mails Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στις 23 Αυγούστου 2021 %10:%Αυγ

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia