Καλαμάτα: Συναυλία και συγκέντρωση ειδών για τους πρόσφυγες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο Παρίσι των αρχών του 20ού αιώνα μετέφερε το κοινό η συναυλία γαλλικής μουσικής με τίτλο «Τα μονοπάτια της αγάπης», για φωνή, φλάουτο και πιάνο, που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, στις 19.00.

Τη συναυλία διοργάνωσαν η Κοινωφελής Επιχείρηση «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας και το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας , στο πλαίσιο του κύκλου συναυλιών μουσικής Δωματίου «Μουσικές του Κόσμου», τον οποίο η εκδήλωση αυτή κατέκλεισε. Ταξιδευτές ήσαν η Χριστίνα Γιαννακοπούλου (σοπράνο), η Βίκη Βασιλειάδη (φλάουτο) και η Μαρία Παπαπετροπούλου (πιάνο), όλες καθηγήτριες του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, με τη συνδρομή της Κωνσταντίνας Κορμά, που είχε αναλάβει την «εικαστική» μεταφορά των ακροατών στο Παρίσι τη δεκαετία του 1920 με ένα βίντεο.

Η είσοδος ήταν ελεύθερη, αλλά καθένας είχε τη δυνατότητα να προσφέρει τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες της Ειδομένης.

synaylia kalamata2

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο