Επικοινωνία με τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λαμβάνοντας υποψη την υπ’ αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.22439 Κ.Υ.Α. των Υπουργών Οικονομικών – Ανάπτυξης και Επενδύσεων – Προστασίας του Πολίτη – Εθνικής Άμυνας – Παιδείας και Θρησκευμάτων – Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων – Υγείας – Περιβάλλοντος και Ενέργειας – Πολιτισμού και Αθλητισμού – Δικαιοσύνης – Εσωτερικών – Μετανάστευσης και Ασύλου – Υποδομών και Μεταφορών – Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής – Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων περί λήψης έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 έως και τη Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 (ΦΕΚ Β ́ 1441/10.04.21) και συγκεκριμένα 1Β.

Τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας ανά πεδίο δραστηριότητας και επίπεδο επιδημιολογικής επιβάρυνσης διαμορφώνονται ως εξής: 1.Εξυπηρέτηση κοινού μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού. 2. Τήρηση απόστασης ενάμισι (1,5) μέτρου.

Κατά την είσοδο δημοτών στο γραφείο του ΣΔτΕ είναι απαραίτητη η χρήση αντισηπτικού , και κατά τη διάρκεια παραμονής τους σε αυτό, υποχρεούνται να φορούν ιατρική μάσκα ή ασπίδα προστασίας προσώπου, άλλως δεν θα επιτρέπεται η είσοδος τους. Πρόσωπα που δεν ενδείκνυνται για ιατρικούς λόγους, οι οποίοι προκύπτουν από τις ιατρικές βεβαιώσεις που φέρουν, να φορούν μάσκα και ασπίδα προστασίας, θα εξυπηρετούνται κατόπιν προγενέστερης τηλεφωνικής επικοινωνίας

Η εν γένει προσέλευση στο Γραφείο του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης θα γίνεται ΜΟΝΟ για αναφορές -καταγγελίες που δεν μπορούν να διεκπεραιωθούν από απόσταση και ΚΑΤΟΠΙΝ προηγούμενης τηλεφωνικής (2721 360811, ) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (symparastatis@kalamata.gr) συνεννόησης και ραντεβού, με τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο