Ο Δήμαρχος Καλαμάτας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών του Δήμου Καλαμάτας, επισκέφτηκε σήμερα, Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος.

Σε μία κίνηση συμβολική αλλά και ουσιαστική, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τις υπηρεσίες που παρέχει το Κέντρο Συμβουλευτικής, το οποίο από το 2013 υποστηρίζει αδιάλειπτα τον αγώνα ενάντια στην έμφυλη βία και τις κάθε είδους διακρίσεις, προωθώντας την ισοτιμία, την ισότητα και την ισονομία ανάμεσα στα φύλα.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών του Δήμου Καλαμάτας δηλώνει παρόν και προτρέπει όλες τις γυναίκες να σπάσουν τη σιωπή, να μιλήσουν και να αναζητήσουν βοήθεια, όταν αυτές νοιώσουν έτοιμες.

DSC 0013 Medium

Στο δικό του μήνυμα, με αφορμή τη σημερινή ημέρα, ο Δήμαρχος Καλαμάτας ανέφερε:

«Οι γυναίκες όλου του κόσμου, συχνά σε δύσκολες συνθήκες, ανταποκρίνονται στον πολλαπλό τους ρόλο και διεκδικούν μια κοινωνία ουσιαστικής ισότητας και σεβασμού των ανθρωπίνων αξιών, χωρίς βία και παρενοχλήσεις.

Οι σκέψεις, οι πράξεις, η δράση όλων μας πρέπει να οδηγεί καθημερινά, ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη αυτού του στόχου».

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο