Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις σε Κολυμβητήριο και Κλειστό Παραλίας

Την ικανοποίησή του για την διαρκή αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων με μικρές και μεγαλύτερες παρεμβάσεις, εξέφρασε ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, κατά την επίσκεψή του στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Καλαμάτας και στο Κλειστό Παραλίας.

Ο Δήμαρχος έλαβε επίσης ενημέρωση για την πορεία εκτέλεσης του προγραμματισμού που έχει ο Αθλητικός Οργανισμός και περιλαμβάνει έργα, παρεμβάσεις και συντηρήσεις στους αθλητικούς χώρους, καθώς και προμήθεια υλικών και εξοπλισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Κλειστό Γυμναστήριο έχει αντικατασταθεί ο παλαιός και ήδη λειτουργεί ο νέος σύγχρονος πίνακας αποτελεσμάτων. Στο Κλειστό Γυμναστήριο θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα τοποθέτηση συστημάτων ψύξης – θέρμανσης.

Στο Κολυμβητήριο έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες συντήρησης και καθαρισμού, η κεντρική πισίνα τίθεται από Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021 εκ νέου σε λειτουργία, ενώ μετά από χρόνια απομακρύνθηκαν οι παλαιοί τσιμεντένιοι βατήρες, οι οποίοι θα αντικατασταθούν με σύγχρονους κατάλληλα πιστοποιημένους σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου.

DSC 0467 Medium

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο