Ενημέρωση Δημάρχου για την πορεία της πανδημίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού καθώς και ανασκόπηση των μέτρων που και τοπικά έχουν ληφθεί, πραγματοποιήθηκε σε συνάντηση που είχε σήμερα, Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος με τον επίκουρο Καθηγητή Παθολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και επιστημονικό συνεργάτη του Δήμου για θέματα υγείας και άθλησης, Παναγιώτη Χαλβατσιώτη.

Η συνάντηση που εντάσσεται στο πλαίσιο της τακτικής επικοινωνίας που έχει αναπτυχθεί με τον κ. Χαλβατσιώτη, περιελάμβανε επίσης συζήτηση για τον σχεδιασμό του Δήμου τόσο για την αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος της πανδημίας, όσο και προετοιμασία για ενδεχόμενο τρίτο κύμα το 2021. Μάλιστα εξετάστηκαν και παράμετροι που αφορούν τα εν ενεργεία σχέδια διαχείρισης εκτάκτων αναγκών (Σχέδιο Ξενοκράτης κ.ά.), καθώς και η πιθανή υποστηρικτική συμβολή του Δήμου και των υπηρεσιών του -εφόσον απαιτηθεί- κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εμβολιασμού του πληθυσμού.

Επίσης συζητήθηκε η ενίσχυση δράσεων εθελοντισμού, μέσω ανάληψης πρωτοβουλιών, συμμετοχής δημοτών σε δράσεις ανάλογα με το αντικείμενό τους, αλλά και ενίσχυση ψηφιακών μορφών ενημέρωσης – εκπαίδευσης, μέσω των ΚΔΑΠ ή των δημοτικών καλλιτεχνικών σχολών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο