Πληρωμή σχολικών καθαριστριών, ανακρίβειες ότι ο Δήμος Καλαμάτας δεν παρείχε μάσκες και γάντια στις εργαζόμενες

Για ανακρίβειες που είδαν το φως της δημοσιότητας κάνει λόγο ο Δήμος Καλαμάτας , καθώς υποστηρίζει ότι ο Δήμος από την πρώτη στιγμή παρείχε μάσκες και γάντια στις εργαζόμενες που παρουσιάστηκαν για να παραλάβουν τα ατομικά είδη προστασίας (μόλις 26 από τις 112 δεν παρέλαβαν), κάτι που αποδεικνύεται και από στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η αρμόδια Υπηρεσία.

Πληρωμή σχολικών καθαριστριών με σύμβαση μίσθωσης έργου

Άμεση ήταν η ικανοποίηση αιτήματος του Δήμου προς την Ενιαία Αρχή Πληρωμών, για προσδιορισμό νέας ημερομηνίας καταβολής μισθοδοσίας για τις σχολικές καθαρίστριες με σύμβαση έργου στη β/βάθμια εκπαίδευση, μετά από εμπλοκή που υπήρξε στη διαδικασία μεταφοράς των χρημάτων και είχε ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση της πληρωμής τους για το μήνα Μάρτιο. Οι εργαζόμενες, σύμφωνα με την Ενιαία Αρχή Πληρωμών θα πληρωθούν έως τις 16 Απριλίου 2020.

Όσον αφορά, ανακρίβειες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Δήμος από την πρώτη στιγμή παρείχε μάσκες και γάντια στις εργαζόμενες που παρουσιάστηκαν για να παραλάβουν τα ατομικά είδη προστασίας (μόλις 26 από τις 112 δεν παρέλαβαν), κάτι που αποδεικνύεται και από στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η αρμόδια Υπηρεσία. Επίσης, ουδέποτε σταμάτησε η διανομή γάλατος, η οποία γίνεται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στην είσοδο του Δημαρχείου σε εργαζόμενους που προσέρχονται.

Τέλος όσον αφορά τις προσωρινές μετακινήσεις προσωπικού, όπου αυτές υπήρξαν, πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με τα όσα ορίζονται από τη νομοθεσία.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καλαμάτα: Έκρηξη από γκαζάκι σε διαμέρισμα

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε αργά το απόγευμα της Τετάρτης 27/3...

ΕΟΣ Τρίπολης: Πεζοπορική διαδρομή από τη Νυμφασία έως τα Μαγούλιανα

Ο ΕΟΣ Τρίπολης προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους...

Δημοτική Αστυνομία: Έκλεισαν οι αιτήσεις για 1.213 προσλήψεις

Ολοκληρώνονται σήμερα Τετάρτη, 27 Μαρτίου οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ...
Μετάβαση στο περιεχόμενο