Συνάντηση του Δημάρχου Καλαμάτας με τον Πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Κώστα Γιαννόπουλο και συνεργάτες του, είχε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019.

 Οι επισκέπτες ενημέρωσαν το Δήμαρχο σχετικά με την κατασκευή στην Καλαμάτα ενός τετραώροφου κτηρίου, που θα αποτελέσει την έδρα των δραστηριοτήτων του Συλλόγου. Ζήτησαν, επίσης, την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Καλαμάτας και του «Χαμόγελου του Παιδιού», αίτημα στο οποίο ο Δήμαρχος ανταποκρίθηκε θετικά.

Σημειώνεται ότι στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε σήμερα εκδήλωση, στην οποία οι εκπρόσωποι του «Χαμόγελου του Παιδιού» έκαναν ενημέρωση για τις δράσεις του συλλόγου. Από το Σχολείο συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για τις ανάγκες του «Χαμόγελου του Παιδιού», μέρος των οποίων προσέφερε ο Δήμος Καλαμάτας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...
Μετάβαση στο περιεχόμενο