Ο Δήμαρχος Καλαμάτας στην τελετή έναρξης του 9ου Σχολείου Τουρισμού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή, άρχισαν το απόγευμα της Δευτέρας 11 Νοεμβρίου 2019 οι εργασίες του 9ου Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας, που πραγματοποιείται μεταξύ 11 και 14 Νοεμβρίου 2019, κατά το πρώτο τμήμα του στο ξενοδοχείο Elite και κατά το δεύτερο στην Costa Navarino. Συνδιοργανωτής του 9ου Σχολείου Τουρισμού είναι ο Δήμος Καλαμάτας.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος παρευρέθη στην εναρκτήρια τελετή και, στο πλαίσιο χαιρετισμού του, έδωσε «από καρδιάς συγχαρητήρια στους εμπνευστές και διοργανωτές του Σχολείου Τουρισμού». Ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι αυτή η προσπάθεια έγινε θεσμός και, μάλιστα, με πανελλήνια αναφορά, ενώ κάθε χρόνο δυναμώνει. Τόνισε, επίσης, ότι το Σχολείο Τουρισμού συνεισφέρει στο τουριστικό προϊόν, στην περιοχή μας και στη χώρα μας γενικότερα.
Ο Θ. Βασιλόπουλος υπογράμμισε το γεγονός ότι «ο Δήμος Καλαμάτας έχει τοποθετήσει πολύ ψηλά το τουριστικό προϊόν και το θεωρεί πυλώνα ανάπτυξης για την περιοχή μας», προσθέτοντας πως «είναι μονόδρομος να στηρίξουμε κάθε σχετική πρωτοβουλία και προσπάθεια και αυτό θα πράξουμε ως νέα Δημοτική Αρχή». Τέλος, τόνισε πως «ο τρόπος για να μπει η περιοχή μας σε τροχιά ανάπτυξης είναι ο τουρισμός και θα πρέπει να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο για να τον βοηθήσουμε».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο