Οκτωβρίου 08, 2019

Περικλής Μαντάς: Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιο σχέδιο για τη μετατροπή του στρατοπέδου Καλαμάτας σε κέντρο μεταναστών

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Καλαμάτας ο Βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ κ Μαντάς ενημέρωσε μεταξύ άλλων το κ Θ. Βασιλόπουλο ότι «δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιο σχέδιο για τη μετατροπή του στρατοπέδου Καλαμάτας σε κέντρο μεταναστών».

Το Δημαρχείο επισκέφθηκε, την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019, ο Βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας Περικλής Μαντάς, ο οποίος συναντήθηκε με το Δήμαρχο Καλαμάτας. Ο Βουλευτής ευχήθηκε στο Δήμαρχο να έχει καλή και γόνιμη θητεία και ο Δήμαρχος τον ευχαρίστησε θερμά για τις ευχές του.

Πέραν αυτού, τη συνάντηση απασχόλησαν σοβαρά ζητήματα που αφορούν το Δήμο Καλαμάτας, τα οποία έθεσε ο Δήμαρχος (στρατόπεδο Παπαφλέσσα, δρόμος Καλαμάτας – Ριζομύλου, master plan λιμένα Καλαμάτας, έργα ΕΣΠΑ και προγράμματος Φιλόδημος, λειτουργία Δημοτικού Συμβουλίου).

Ο Π. Μαντάς υποσχέθηκε πως θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης του Δήμου Καλαμάτας και ενημέρωσε το Θ. Βασιλόπουλο για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει. Επιπλέον, γνωστοποίησε – απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου -ότι «δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιο σχέδιο για τη μετατροπή του στρατοπέδου Καλαμάτας σε κέντρο μεταναστών».

Δείτε περισσότερα εδώ

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 08:44

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia