Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Interkultur για τη χορωδιακή συνάντηση Οκτωβρίου 2015

Απριλίου 09, 2014
Αντιπροσωπεία του διεθνούς πολιτιστικού οργανισμού Interkulturεπισκέφθηκε σήμερα το Δημαρχείο και συναντήθηκε με το Δήμαρχο, με αντικείμενο την προετοιμασία της διεθνούς χορωδιακής συνάντησης που θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα μεταξύ 14 και 18 Οκτωβρίου 2015. Στη συνάντηση, στην οποία παρευρέθη και η Γραμματέας της Διαδημοτικής Επιτροπής Τουρισμού Νομού Μεσσηνίας, Πόλα Κούλη, συζητήθηκαν σημαντικές παράμετροι για την επιτυχή διεξαγωγή του διεθνούς διαγωνισμού και φεστιβάλ χορωδιών, που η Interkultur θα διοργανώσει με τη σύμπραξη του Δήμου Καλαμάτας.

Δήμος Καλαμάτας - Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Interkultur για τη χορωδιακή συνάντηση Οκτωβρίου 2015Η αντιπροσωπεία της Interkultur, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο GuentherTitsch, τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή ChristianLjunggrenκαι τον αρμόδιο για τα ξενοδοχεία JuergenLahmeyer, επισκέφθηκε στη συνέχεια με μέσο που διέθεσε ο Δήμος, δημοτικές αίθουσες οι οποίες είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν στη χορωδιακή συνάντηση. Επίσης, θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους ξενοδοχείων, οι οποίοι έχουν ειδοποιηθεί από το Δήμο Καλαμάτας και έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τη διαμονή των μελών των χορωδιών και άλλων επισκεπτών.

Υπενθυμίζεται ότι αντιπροσωπεία αυτού του πολιτιστικού οργανισμού είχε επισκεφθεί το Δημαρχείο και κατά την περίοδο 12 – 15 Φεβρουαρίου 2014. Τότε, είχε καταρχήν συνομιλίες με το Δήμαρχο, ενώ υπεγράφη επιστολή έκφρασης προθέσεων από τον Π. Νίκα και τον Πρόεδρο της Interkultur, για τη διοργάνωση διεθνούς διαγωνισμού χορωδιών και φεστιβάλ κατά το διάστημα 14 – 18 Οκτωβρίου 2015 στην Καλαμάτα. Στη συνέχεια, με απόφαση του Δημάρχου ορίσθηκε επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας για την προετοιμασία της παραπάνω σπουδαίας εκδήλωσης.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 12 Απριλίου 2014 %18:%Απρ

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia