Θ. Βασιλόπουλος: Ενώνουμε δυνάμεις για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο Καλαμάτας

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, στη δήλωση του απευθύνει ευχαριστίες στους πολίτες της Καλαμάτας καθώς και στον Παναγιώτη Νίκα για την εμπιστοσύνη που του έδειξε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Αντιδήμαρχος και εκλεγείς Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, δήλωσε σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019, τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους δημότες του Δήμου Καλαμάτας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου για το πολύ καλό επίπεδο προεκλογικού αγώνα που διατηρήσαμε. Κυρίως, θέλω να ευχαριστήσω το νέο Περιφερειάρχη, τον Παναγιώτη Νίκα, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια, διότι μέσα από τις θέσεις ευθύνης όπου υπηρέτησα, απέκτησα εμπειρία, γνώση και απέδειξα τις ικανότητές μου. Ικανότητες, που αξιολογήθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν, ώστε από 1ης Σεπτεμβρίου 2019 να υπηρετώ το Δήμο στο ανώτερο αξίωμα.

Όλα αυτά τα χρόνια, υπηρετήσαμε ένα μοντέλο διοίκησης, που βασίστηκε στην προσφορά και στη συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας του Δήμου μας. Ένα τέτοιο μοντέλο διοίκησης θα προτείνω κι εγώ την επόμενη μέρα, ένα μοντέλο διοίκησης που θα βασίζεται στη συνεργασία και στη συνένωση όλων των υγιών δυνάμεων του Δήμου μας. Το σύνθημα του συνδυασμού μας το προηγούμενο διάστημα ήταν: «Ενώνουμε δυνάμεις». Το σύνθημα της νέας Δημοτικής Αρχής θα είναι: «Ενώνουμε δυνάμεις για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο Καλαμάτας».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...
Μετάβαση στο περιεχόμενο