Καλαμάτα: Σύσκεψη για την προώθηση του δημοτικού έργου

Σύσκεψη για την προώθηση των έργων και δράσεων του Δήμου Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019, με τη συμμετοχή του Δημάρχου, Αντιδημάρχων, Προέδρων Νομικών Προσώπων, του Γενικού Γραμματέα, καθώς και των Διευθυντών του Δήμου Καλαμάτας και των Νομικών του Προσώπων.

Ο Δήμαρχος δέχθηκε συγχαρητήρια για την εκλογή του στο αξίωμα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και ανταπέδωσε με ευχαριστίες και κέρασμα.

Ο Π. Νίκας τόνισε πως, στις 100 ημέρες που απομένουν μέχρι τη λήξη της τρίτης θητείας του ως Δημάρχου, επιδιώκει την επιτάχυνση του δημοτικού έργου και την προετοιμασία της Καλαμάτας για τη θερινή περίοδο. Για το λόγο αυτό, έδωσε κατευθύνσεις και οδηγίες προς τους αιρετούς και τους υπηρεσιακούς παράγοντες.
Ο Δήμαρχος τόνισε πως αφήνει το Δήμο Καλαμάτας οικονομικά δυνατό, επισημαίνοντας πως, μεταξύ άλλων, 10 σημαντικά έργα είναι έτοιμα να ξεκινήσουν. Ζήτησε δε να υπάρξει καλή συνεργασία με το νέο Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, επισημαίνοντας πως από πλευράς του ιδίου ως Περιφερειάρχη θα υποστηριχθεί η νέα Δημοτική Αρχή, για να συνεχίσει το καλό έργο που έχει επιτελεσθεί. Τόνισε δε ότι, στο πλαίσιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η Καλαμάτα θα έχει ό,τι δικαιούται.
Επίσης, ο Δήμαρχος ζήτησε να δώσουν οι υπάλληλοι τον καλύτερό τους εαυτό, επισημαίνοντας πως θα υπάρξει προγραμματισμός για τις άδειες του προσωπικού κατά τη θερινή περίοδο, ώστε να εξυπηρετούνται οι πολίτες και οι επισκέπτες.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia