Η πορεία και τα νέα έργα για τα γήπεδα της Καλαμάτας

Απαντήσεις για την πορεία και τις εξελίξεις νέων έργων στα γήπεδα της Καλαμάτας, έδωσε σήμερα 15 Ιανουαρίου 2019, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας.

Ο Δήμαρχος απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου είπε:

«Το γήπεδο στα Παλιάμπελα, ως αγωνιστικός χώρος, είναι τέλειο. Μέχρι να γίνει η κατασκευή των αποδυτηρίων, μεταφέραμε 2 container εκεί, τα οποία θα εξοπλίσουμε κατάλληλα εντός των ημερών.

Η ομάδα ή η ακαδημία, οι μικροί της Καλαμάτας, θα μπορέσει πολύ σύντομα να προπονείται στο συγκεκριμένο χώρο. Θα υπάρξει συνάντηση με εκπρόσωπο της ομάδας, για να ξεκινήσουν και οι σχετικές διαδικασίες».

Ο Π. Νίκας επεσήμανε ότι ο δημοτικός χώρος 10 στρεμμάτων που βρίσκεται ανατολικά του ποδοσφαιρικού γηπέδου στα Παλιάμπελα θα διαμορφωθεί με γήπεδα βόλεϊ και μπάσκετ, ώστε εκεί να γίνει ένας συγκροτημένος αθλητικός χώρος, για την αναβάθμιση της περιοχής και για τη διάθεση χώρων άθλησης στη νεολαία.

Για τον ίδιο λόγο θα κατασκευασθεί γήπεδο μπάσκετ και σε δημοτική έκταση στο Φραγκοπήγαδο, βορείως του 7ου Νηπιαγωγείου.

Ο Δήμαρχος εκτίμησε ότι μέσα στη σεζόν θα έχει τοποθετηθεί ο καινούργιος πλαστικός τάπητας στο δημοτικό γήπεδο «Παναγιώτης Μπαχράμης». Πλαστικός τάπητας θα εγκατασταθεί, επίσης, σε γήπεδα 5 x 5 στο αλσύλλιο του Αλμυρού, για την ομάδα της Βέργας, καθώς και στο σχολικό συγκρότημα Γιαννιτσανίκων.

Πέραν αυτών, σε διαδικασία δημοπράτησης βρίσκεται το έργο ολοκλήρωσης του γηπέδου του «Απόλλωνα» στο Ασπρόχωμα, καθώς και εκείνο για τον ηλεκτροφωτισμό στο υπάρχον γήπεδο του Ασπροχώματος, όπως και η παρέμβαση για την κατασκευή κερκίδων στο γήπεδο Θουρίας μαζί με την πρόσβαση.

Για την κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου στην Άμφεια, σε έκταση της Εκκλησίας της Ελλάδος, για την παραχώρηση της οποίας θα υπογραφεί προσεχώς χρησιδάνειο, θα διατεθεί το αναγκαίο ποσό.

Όλες οι προαναφερθείσες παρεμβάσεις για αθλητικές υποδομές χρηματοδοτούνται από το Δημοτικό Προϋπολογισμό ή από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων με δανεισμό.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σεισμός πάνω από 5 ρίχτερ ταρακούνησε την Πελοπόννησο

Εκτιμώμενο μέγεθος σεισμού 5,7 38 χλμ. από Τριφύλλια · Μεσσηνίας...

Κώστας Τζιούμης: «Κάνουμε δουλειά παντού, φροντίζουμε για τα χωριά μας»

Στην υπογραφή συμβάσεων νέων έργων για την Τ.Κ. Βαλτετσίου, προχώρησαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης και η ανάδοχος εργολάβος, κα. Βασιλική Δημοπούλου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την εκτέλεση του έργου «Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων Τ.Κ. Βαλτετσίου», με προϋπολογισμό 74.400 ευρώ, καθώς και του έργου "Ανάπλαση κεντρικής πλατείας Κοινότητας Βαλτετσίου", με προϋπολογισμό 120.000 ευρώ. Τα δύο έργα θα υλοποιηθούν με

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...
Μετάβαση στο περιεχόμενο