Καλαμάτα | Εξαιρετική επιτυχία είχε η συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας, που πραγματοποιήθηκε τo βράδυ της Παρασκευής 28 Δεκεμβρίου 2018, στο κλειστό γυμναστήριο «Τέντα».

Οι φίλοι της Δημοτικής Φιλαρμονικής, περί τα 1.300 άτομα, γέμισαν ασφυκτικά το χώρο που είχε διατεθεί για το κοινό και χειροκρότησαν θερμά τους 60 μουσικούς συντελεστές της Φιλαρμονικής, που απέδωσαν το “The Wall” των Pink Floyd κάτω από την μπαγκέτα του αρχιμουσικού Κώστα Νικολέα, σε σύμπραξη με το 8μελές συγκρότημα των “Planet Caravan”.

sinaulia xorodia kalamata

Τους πλαισίωσε η παιδική χορωδία της Δημοτικής Φιλαρμονικής, καθώς και 3 τραγουδίστριες στα φωνητικά.

sinaulia filarmnoni dimos kalamata

Εκ μέρους του απουσιάζοντος εκτός Καλαμάτας Δημάρχου, απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δημήτρης Πολίτης, που επαίνεσε τη Φιλαρμονική για το σπουδαίο καλλιτεχνικό της έργο, ευχαρίστησε το κοινό για την αθρόα παρουσία του και τόνισε πως η συναυλία ήταν αφιερωμένη στα Παιδικά Χωριά SOS, όπου θα αποδοθεί σημαντικό μέρος των εσόδων, καθώς η βραδιά είχε συμβολικό εισιτήριο.

sinaulia kalamata d

Η πολύ επιτυχημένη συναυλία διήρκεσε περί τη μιάμιση ώρα.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο