Φωταγώγηση δέντρων σε Πλατύ, Άρι, Αριοχώρι, Λαίϊκα, Ασπρόχωμα και Θουρία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Δεκεμβρίου 2018, φωταγωγήθηκαν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα στις Τοπικές Κοινότητες Πλατέος, Άριος, Αριοχωρίου, Λαιΐκων, Ασπροχώματος και Θουρίας, υπό βροχή το Σάββατο και με καλό καιρό την Κυριακή.

Ο Δήμαρχος παρέστη στις σχετικές τελετές, τις οποίες κάλυψε μουσικά η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας και έδωσε τις προσήκουσες ευχές για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο Π. Νίκας ζήτησε από τους πολίτες να έχουν θάρρος και αισιοδοξία σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που διέρχεται η πατρίδα μας, τονίζοντας πως το ενδιαφέρον και η φροντίδα όλων θα πρέπει να εστιάζεται στη νεολαία, που αποτελεί την ελπίδα της Ελλάδος.

nikas xristoug

Οι εκδηλώσεις έγιναν με τη συνδρομή των τοπικών Πολιτιστικών Συλλόγων, που προσέδωσαν σ’ αυτές ιδιαίτερο χρώμα, όπως στα Λαίϊκα, όπου μέλη του τοπικού Συλλόγου με εθνικές ενδυμασίες απέδωσαν παραδοσιακούς χορούς.

nikas xoroi

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο