Παρούσα δηλώνει η Παναγιώτα Ντίντα για τον δήμο Καλαμάτας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την υποψηφιότητα της για την ηγεσία της παράταξης  «Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» δήλωσε η Παναγιώτα Ντίντα

Φίλες και Φίλοι,

Η ανοδική πορεία της Καλαμάτας μας τα τελευταία χρόνια είναι ένα γεγονός αδιαμφισβήτητο που μας γεμίζει ελπίδα για το μέλλον του τόπου μας.
Η ανοδική αυτή πορεία υπήρξε απόρροια σκληρής δουλειάς συνόλου ανθρώπων που συμμετείχαν στα δημοτικά δρώμενα και σίγουρα φέρει την υπογραφή του νυν Δημάρχου Παναγιώτη Νίκα.

Η Καλαμάτα χρόνο με το χρόνο, μεταμορφώνεται σε μια πόλη ελκυστική, όμορφη, «πράσινη», μια περιοχή που χαίρεσαι να ζεις, να εργάζεσαι, να μεγαλώνεις τα παιδιά σου.
Είναι ένας τόπος ευλογημένος με τεράστιες δυνατότητες για τουριστική ανάπτυξη και ικανός να προσελκύσει επενδύσεις προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Η αναπτυξιακή αυτή πορεία της Καλαμάτας μας, που έχει ήδη ξεκινήσει, θα πρέπει να συνεχιστεί και αυτό είναι ένα θέμα που μας φέρνει όλους προ των ευθυνών μας.
Η Καλαμάτα τα επόμενα χρόνια θα πρέπει να επενδύσει ακόμη περισσότερο στην παραλιακή της ζώνη που αποτελεί το μεγάλο συγκριτικό της πλεονέκτημα, να αναδείξει την όμορφη περιφέρειά της και μέσα από εξωστρεφή στρατηγικό σχεδιασμό να αποτελέσει τον βασικό πυλώνα ανάπτυξης της Πελοποννήσου.
Με γνώμονα όλα τα παραπάνω, ως Δημοτική παράταξη αποφασίσαμε ότι το καλό του τόπου μας επιτάσσει ομόνοια, σύμπνοια και αξιοποίηση όλων των ανθρώπινων πόρων που συνέβαλαν στην πρόοδο του.

Μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες τη Δευτέρα 03-12-2019 θα εκλέξουμε τον επικεφαλής της παράταξης μας προκειμένου να πορευτούμε ενωμένοι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Στη διαδικασία αυτή δηλώνω παρούσα και θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συναδέρφων μου για την ηγεσία αυτής της προσπάθειας.
Στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει είναι το καλό του τόπου μας και στον αγώνα αυτό επιθυμώ να καταθέσω τις γνώσεις μου, την εμπειρία μου αλλά κυρίως την διάθεση μου για προσφορά.
Το μέλλον μας ανήκει και οφείλουμε να το διεκδικήσουμε!
Παναγιώτα Ντίντα

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο